Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így értékelte Böde a Puskás Akadémia véleményes büntetőjét

A Puskás Akadémia tegnap egy kései büntetővel mentette ikszre a Ferencváros elleni találkozót, amit nehezen is viseltek a fradisták, Thomas Dollt a lelátóra küldte Bognár Tamás spori, a mérkőzés után pedig Böde Dániel is igencsak feldúltan nyilatkozott az esetről…

PAFC-FTC-1

(Fotó: pfla.hu)

“A 84. percben Balogh Balázs passza után Liridon Latifit lökte fel a tizenhatoson belül Otigba Kenneth, a megítélt büntetőt Knezevic ballal magabiztosan lőtte a jobb sarokba, beállítva ezzel az 1–1-es végeredményt.” – olvasható a Puskás Akadémia honlapján a képen is látható vitatott esetről. Nos, Böde valamivel sarkosabban fogalmazott a mérkőzés után…

„Megyei meccsen rendőri kísérettel megy haza a bíró egy ilyen tizenegyes után. Itt, egy NB I-es meccsen meg van védve. Óvodás szinten sincs ilyen, hogy ezért befújnak egy tizenegyest. Ez a véleményem róla” – nyilatkozta az M4 Sport riporterének a mindig őszinte támadó.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót Doll helyett megtartó Máté Csaba már valamivel diplomatikusabban fogalmazott, de elégedett persze ő sem volt az ítélettel:Volt a mi javunkra olyan, amit úgy éreztünk, hogy lehetne büntető, a hazaiak pedig kaptak egy számunkra véleményes tizenegyest. Azt éreztük az egész mérkőzésen, hogy a játékvezető engedte a test a test elleni játékot, többször is előnyszabályt alkalmazott. Nem érezzük, hogy ebben a szituációban ez faultot ért volna, ennek fényében főleg nem. De ő így döntött, majd ezt kielemzi az, akinek ez a dolga.” 

A Fradi jelenleg két ponttal van lemaradva az éllovas Videotontól, egy győzelemmel beérhették volna a listavezető fehérváriakat.