Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb edzőváltás az NB II-ben

Sajtóhírek szerint már nem a Budafok trénere Prukner László, aki a Csákvár elleni vereséget követően kénytelen felállni a kispadról.

20170421budafoki-labdarugo-club-blc-budafok15

Könnyen lehet, hogy az edzőváltások időszakát éljük, hiszen az NB II-es Siófok mellett a Haladás, a Mezőkövesd is leváltotta vezetőedzőjét. Sőt, ha kicsit lejjebb tekintünk, a Kaposvár harmadik vonalbeli csapata is edzőt cserélt a közelmúltban. Most Budafokot is elérte a gyenge szereplés következménye. A fővárosi alakulat a szezonkezdet gyengélkedése miatt megvált Prukner László vezetőedzőtől, igaz ez egyelőre csak pletyka, merthogy utód még nincs, de nem lenne meglepetés. A budafokiak a jelen szezonban mindössze két bajnokijukat tudták megnyerni a tizenháromból, miközben 5 döntetlen mellett hatszor vereséget szenvedtek, ami a tizenhatodik helyhez elég jelenleg az NB II-ben.

A tréner még 2015 telén érkezett a budafokiakhoz, akikkel a tavalyi szezon során többek kiejtették a Videotont a Magyar Kupából, illetve megnyerték az NB III. Közép csoportját, amely feljutást ért az NB II-be.

~GS~