Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Létfontosságú meccsen nyert a Dárdai-csapat! – videóval

Rendkívül fontos találkozó várt a Dárdai Pál által irányított berlini alakulatra, hiszen a Hertha BSC a Markus Gisdol vezette Hamburgot látta vendégül a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójának szombati játéknapján. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 10. 28. 174503

A mérkőzés 17. percében egy pontrúgást követően tört meg a gólcsend. Ekkor Plattenhardt végzett el egy szögletet a Hertha részéről, melyet követően Stark bólintott a Hamburg hálójába, s szerezte meg a vezetést csapatának. A fordulás után gyorsan növelte előnyét Dárdai Pál csapata, az 50. minutumban Weiser szögletét követően az előre húzódó Kamil Rekik fejelt a kapuba. A 73. percben történelmi gólt jegyezhettünk fel a Hamburg javára, hiszen ekkor a szemtelenül fiatal Arp megszerezte élete első Bundesliga-gólját. A Hertha végül megőrizte egygólos előnyét, s a rendkívül létfontosságú meccsen otthon tartotta Dárdai csapata a három pontot

Hertha BSC – Hamburg 2-1 (1-0)
Gólszerzők:
Stark(17.), Rekik(50.) ill. Arp(73.)
Kiállítás: ill.

Bár a Mönchengladbach-nak több lehetősége adódott az első játékrész első felében, viszont ennek ellenére a vezetést a Hoffenheim szerezte meg. A 25. percben Demirbay elé került a labda, aki védhetetlenül, jó 16 méterről a jobb felsőbe bombázott. A fordulás után viszont kihasználta helyzeteit, s ennek köszönhetően meg is nyerte a mérkőzést a Gladbach. A 61. minutumban Hazard volt eredményes, majd a 79. percben Ginter, végül a 82. minutumban Vestergaard talált be a kapuba. 

Hoffenheim – Mönchengladbach 1-3 (1-0)
Gólszerzők:
Demirbay(25.) ill. Hazard(61.), Ginter(79.), Vestergaard(82.)
Kiállítás:

Sokáig úgy tűnt, első félidő végén 0-0-ás eredménnyel vonulhatnak pihenőre a felek, azonban a 42. percben végül megtört a gólcsend. Ekkor a játékvezető a Schalke javára ítélt büntetőt, amit Nabil Bentaleb tudott értékesíteni. A fordulást követően a Wolfsburg is büntetőhöz jutott, amit azonban Mario Gomez kihagyott. Úgy festet, a Schalke behúzza a három pontot, ám a 90+3. minutumban jött Origi és belőtte a Wolfsburg egyenlítő gólját.

Schalke – Wolfsburg 1-1 (1-0)
Gólszerzők:
Bentaleb(42., büntető) ill. Origi(90+3.)
Kiállítás: ill. 

Németh Boldizsár