Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol válogatott: újabb lemondások, a Burnley játékosa is meghívót kapott

Újabb három futballista mondta le a szereplést az angol válogatottban a közelgő Németország és Brazília elleni felkészülési meccsekre, meghívót kaphatott így a Burnley alapembere, Jack Cork is.

jackcork

(Fotó: BBC Sport)

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Tottenham triója Harry Kane-el az élen nem vesz részt a válogatott programjában, a hiányzók névsorához pedig a mai nap folyamán csatlakozott Fabien Delph és Raheem Sterling is a Manchester City-ből, valamint a Liverpool kapitánya, Jordan Henderson. Utóbbi csapata legutóbbi bajnokijáról is hiányzott, Delph pedig kisebb sérülést szedhetett össze az Arsenal elleni rangadón.

Henderson helyén a Burnley 28 éves középpályása, a PL-szezon eddigi összes percét a pályán töltő Jack Cork mutatkozhat be adott esetben a válogatottban. Rajta kívül csatlakozott a kerethez a sérüléséből felépülő Chelsea-bekk, Gary Cahill is.

Az angol válogatott pénteken a németeket fogadja a Wembley-ben, majd 14-én kedden ugyanitt mérkőznek meg a brazilokkal is – úgy tűnik, igencsak összeállításban…

A keret

Kapusok: Jack Butland (Stoke City), Joe Hart (West Ham), Jordan Pickford (Everton).

Védők: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Joe Gomez (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Michael Keane (Everton), Harry Maguire (Leicester), Danny Rose (Tottenham), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Tottenham), Kyle Walker (Manchester City).

Középpáyások: Eric Dier (Tottenham), Jesse Lingard (Manchester United), Jake Livermore (West Brom), Ruben Loftus-Cheek (Crystal Palace), Ashley Young (Manchester United), Jack Cork (Burnley).

Csatárok: Tammy Abraham (Swansea), Marcus Rashford (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester).