Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Doll a szlovén csatárjelöltről

Ahogy a múlt héten mi is beszámoltunk róla, a Fradinál köthet ki a Bundesliga 2-es Darmstadtnál létszám fölöttivé vált szlovén támadó, Roman Bezjak. A 19-szeres válogatott futballista ügyéről a Bild kérdezte Thomas Doll vezetőedzőt.

bezjak

(Fotó: Jan Hübner)

„Személyes találkozóra invitáltuk, és megnézte a hétvégi meccsünket.  Fontos volt, hogy őszintén tisztázzam a helyzetét a Darmstadttal, és semmi se a német klub háta mögött történjen. Roman természetesen érdekes játékos számunkra. Nagyon mozgékony, veszélyes támadó. Kivárunk, aztán meglátjuk, mi történik.”olvasható az NSO-n Doll nyilatkozata Bezjakról.

A szlovén válogatott támadó 2016-ban klubrekordot jelentő két millió euróért érkezett az akkor még elsőosztályú gárdához, Torsten Frings vezetőedző azonban az idei szezonban már pályára sem küldte bajnokin a szebb napokat is látott csatárt. A transfermarkt.de piaci értékét jelenleg 1 millió euróra teszi, a Bild szerint pedig a Darmstadt sem szeretne potomáron megválni a nagy reményekkel igazolt szlovéntól, a Fradinak tehát alighanem alaposan a zsebébe kellene nyúlnia, ha komolyan gondolja szerződtetését…