Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz – svéd: római sztárok nélkül a hazaiak

A Sky Sport értesülései szerint Giampiero Ventura , az olasz válogatott szövetségi kapitánya nem saját magában, hanem játékosaiban látja annak az okát, hogy pénteken kikaptak a svédek elleni világbajnoki pótselejtezőn.

azzurra001

Szégyen vagy sem, de az olasz válogatott pótselejtezni kényszerül a világbajnoki részvételért. A négyszeres világbajnok a már Zlatan Ibrahimovic nélküli Svédországgal kénytelen párharcot vívni a 2018-as, oroszországi „nyaralásért”.

Pénteken nem kis meglepetésre a svédek nyertek Solnában, és 1-0-s előnyről várhatják a mai, milánói visszavágót. A Sky szerint a konok Ventura mestert nem hatotta meg a vereség, és a siker titkát továbbra is a saját taktikájában látja. Azaz állítólag marad a 3-5-2-es felállásnál, amelyben személyi változtatásokat fog eszközölni. Az olasz média szerint sem a Lazio gólvágója, vagyis Ciro Immobile, sem a Roma világbajnoka, Daniele De Rossi nem kap lehetőséget ma a visszavágón. Sőt, a hírek arról szólnak, hogy péntekhez képest csak Marco Verratti marad meg a középpályán garantálhatóan.

Ventura Immobile helyett Manolo Gabbiadinit (Southampton), míg De Rossi helyett Alessandro Florenzit fogja pályára küldeni.

Világbajnoki pótselejtező
Olaszország – Svédország
Helyszín: San Siro (Milánó)
Itt nézhető: Sport 1, 20:30 – élő

Balogh József