Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: Újra botlott az éllovas MTK

Nem mindennapi meccset hozott a második vonal rangadója, amely hazai sikerrel ért véget. A sereghajtó pontot rabolt a korábbi bajnoktól, míg Kabát Péter búcsúzott Győrtől.

1200varda_960px

Ritka, hogy valaki egy reality miatt hagyja el klubját. Nos, Kabát Péterrel ez történt, merthogy az egyik kereskedelmi csatorna megszerezte a támadó aláírását, így a győriek labdarúgója a Mosonmagyaróvár ellen játszotta utolsó győri meccsét. A gyengélkedő, és a mezőny második feléhez tartozó óváriak végül legyőzték megyei riválisukat.

A kiesés elől menekülő soproniak Zalaegerszegről vittek haza egy pontot.  A korábbi bajnokcsapat évek óta vegetál a második vonalban, míg a Sopron igyekszik lehetőségeihez mérten harcolni. Ezúttal gól nélküli döntetlenre végzett a lila-fehér együttes.

Újabb sikert aratott a Békéscsaba, amely ezúttal a Dorog felett aratott győzelmet, érdekesség, hogy a piros-feketék kispadján korábbi csabai közönségkedvenc, Schindler Szabolcs ül. A viharsarkiakat nem fenyegeti a feljutás veszélye, ellenben az önbecsülés miatt is fontos volt a siker.

A listavezető és az elsőszámú – alighanem egyetlen üldöző – Kisvárdán csapott össze. A feszült hangulatú összecsapást egyetlen gól döntötte el, amit a házigazda várdaiak szereztek, ám közben az MTK Budapest javára elmaradt egy jogos büntető az első játékrész hajrájában, viszont ezen kívül is volt több ziccere mindkét brigádnak, hogy nem esett további gól, arról leginkább Zöldesi Illés teljesítménye mesélhet. A fiatal cerberus nyolc meccsen mindössze egyetlen gólt kapott.

Eredmények:

Zalaegerszeg – Sopron 0-0
Kiállítva: Forgács (70., ZTE)

ETO FC – Mosonmagyaróvár 1-2
G.: Gyagya (64., 11-esből) ill. Laki (32.), Szépe (39.)

Békéscsaba – Dorog 3-1
G.: Birtalan B. (6., 13.), Szatmári (90+3.) ill. Berkó (67.)

Csákvár – Kazincbarcika 2-1
G.: Nagy Zs. (7.), Molnár T. (72.) ill. Tóth Sz. (51.)
Kiállítva: Nagy Zs. (90+3., Csákvár)

Budafok – Gyirmót 1-0
G.: Pölöskey (82.)

Cegléd – Soroksár 2-0
G.: G.Bíró (9.), Asztalos (87., 11-esből)

Kisvárda – MTK Budapest 1-0
G.: Lukács R. (16.)

Szolnok – Budaörs 0-1
G.: Czvitkovics (72.)

Vác – Nyíregyháza 1-1
G.: Balajti (18.) ill. Gajdos (23.)

BFC Siófok – Szeged 2011 0-0

~GS~