Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Az Everton kiválósága érkezhet! – Sajtóhír

Angliai lapértesülések szerint a az angol bajnoki címvédő Chelsea együttese a télen megerősítené támadószekcióját. Az egyik nagy kiszemelt az Everton együttesétől érkezhet, potom 15 millió fontért.

(Kép: goal.com)

Emlékezhetünk, hogy a nyár utolsó napjaiban a Chelsea és az Everton tárgyalt az elvágyódó Ross Barkley klubváltásáról. A 24 esztendős középpályás Londonba-szerződése akkor kútba esett, ehhez persze közrejátszhatott az is, hogy Barkley épp augusztus végén szenvedett egy komoly combhajlító sérülést, mely miatt azóta nem lépett pályára, és összesen 29 mérkőzést hagyott ki eddig.

Az angol játékos december végén újra edzésben állt, ugyanakkor könnyen lehet, hogy legközelebb már nem liverpooli kék mezben látjuk újra pályára lépni. Az angol lapok ugyanis egybehangzóan állítják, hogy a Chelsea újra megkísérli majd Barkley megszerzését.

A “londoni kékek” a goal.com szerint 15 millióé fontért szerződtetnék a játékost, akinek liverpooli szerződése egyébként a nyáron lejár. Érdekesség, hogy Barkley értékét a mértékadó transfermarkt újévi frissítése 25 millióra becsüli – Persze a sérülés és a hosszabb kihagyás nem feltétlenül növeli ezt az összeget… 

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte azért megszellőztette legutóbbi nyilatkozatai egyikében, hogy a londoniak nem zárkóznak el új játékos vásárlásától a télen. “Biztos vagyok abban, hogy a klub mindent meg fog tenni a piacon, hogy a csapat még előrébb tudjon lépni! Mint vezetőedző, addig is dolgozok a játékosaimmal, megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani. Azt illetően pedig, hogy a csapatom jobb lehessen, az utolsó szót a klub mondja ki a piacon. Addig is dolgozunk tovább!” – Így az olasz tréner.

Felkészül tehát Ross Barkley?