Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brémából csent pontot a Hoffenheim! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 18. fordulójának szombati játéknapján a Julian Nagelsmann által irányított Hoffenheim a Florian Kohfeldt vezette Werder Bremen otthonába látogatott…

Teljes képernyő rögzítése 2018. 01. 13. 173508

A mérkőzés első helyzetére több mint negyed órát kellett várni, amit a Werder Bremen javára jegyezhettünk fel. A 19. percben Kainz előtt adódott rendkívül komoly lehetőség a gólszerzésre, azonban a lövését a Hoffenheim egyik védője, nevezetesen Pavel Kaderabek az utolsó pillanatban blokkolni tudta. Ami nem sikerült a hazaiaknak, az igen Julian Nagelsmann csapatának, azaz megszerezni a vezetést. A 39. minutumban Gnabry remek beadását követően Hübner bólintott Pavlenka hálójába. A 41. percben aztán egy szöglet után Kruse részéről láthattunk egy kísérletet, a kapura tartó lövését azonban a gólvonal előtt álló Zuber kivágta. 

A fordulást követően összejött az egyenlítés a hazaiak számára, a 63. minutumban egy szöglet után Gebre Selassie vette be a Hoffenheim kapuját. A 65. percben nagy esély adódott a vendégek előtt, hogy gyorsan megszerezzék az előnyt ismételten, ám Kramaric végül nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. A 72. minutumban a Werder Bremen nagy “tűzijátékot” csinált a Hoffenheim kapujánál, Gondorf lövését blokkolni tudta a vendégek egyik védője, míg Moisander lövése a kapufán csattant. A második játékrész alapján a döntetlennek a Hoffenheim örülhet jobban. Szalai Ádám a mai mérkőzésen közel negyed órányi játékidőt kapott. 

Werder Bremen – Hoffenheim 1-1 (0-1)
Gólszerzők:
Gebre Selassie(63.) ill. Hübner(39.) 
Kiállítás: – ill. –

Вердер – Хоффенхайм. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

További végeredmények: 

Hannover – Mainz 3-2 (2-2)
Gólszerzők: 
Fullkrug(33., 38., büntető, 75.) ill. Muto(26.), Hack(31.)
Kiállítás: – ill. – 

VfB Stuttgart – Hertha BSC 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Stark(78., öngól) ill. –
Kiállítás: – ill. –

Eintracht Frankfurt – Freiburg 1-1 (1-0)
Gólszerzők:
Haller(28.) ill. Koch(51.)
Kiállítás: – ill. –

Augsburg – Hamburger SV 1-0 (1-0)
Gólszerzők:
Koo Ja-Cheol(45.) ill. –
Kiállítás: – ill. –