Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli megkaparintotta az Ajax tehetségét – hivatalos

Ahogy pár napja már beszámoltunk róla, a Napoli együttese élénken érdeklődik az Ajax ifjú tehetsége, Amin Younes iránt. Nos, ez az érdeklődés az utóbbi néhány napban konkretizálódott, a játékos pedig a mai nap folyamán csatlakozik új csapatához.

Germany v San Marino - FIFA 2018 World Cup Qualifier

(forrás: sport.de)

A 24 éves Younes a kötelező orvosi vizsgálatok után 5 évre kötelezi el magát az olasz klubhoz, a hírek szerint a Napoli 5 millió euróért szerezte meg a szolgálatait.

Az olasz sajtó képviselői már az aláírás előtt kiszedtek belőle néhány szót: “Több csapat is érdeklődött irántam, de az Ajax nem akart elengedni a januári időszakban. Én viszont mindeképp a Napolihoz akartam igazolni, szreintem tökéletes választás a további fejlődésem szempontjából. Tudom, hogy meg kell majd harcolnom a helyemért, hiszen a csapatnak rendkívül erős a támadószekciója, de azon leszek, hogy megnehezítsem Maurizio Sarri dolgát. Nagyon várom, hogy megismerjem a várost és a szurkolókat, hihetetlen, hogy Maradona is itt játszott. A Konfederációs kupa után volt szerencsém kezet fogni vele, apám szerint ezután akár vissza is vonulhattam volna” – zárta nevetve mondandóját a Napoli legfrissebb erősítése.

Az biztos, hogy méretei alapján a 168 centi magas Younes tökéletesen illik majd a Napoli támadósorába a 163 centis Insigne, a 169 centis Mertens és a hozzájuk képest kolosszusnak számító 178 centi magas Callejón mellé.

(zp)