Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aláírt a koszovói labdarúgó – hivatalos

Mint a kora este folyamán beszámoltunk róla, a Diósgyőrrel készült szombat óta Florent Hasani, aki hétfőn késő este aláírta megállapodását a borsodiakkal.

1200hasani_960px

A távozók helyére igazolt eddig a Diósgyőr, ami most sem változott. A védelem megerősítése után a középpálya következett. Ebbe a csapatrészbe előbb Szerhij Sesztakov érkezett, majd hétfőn aláírt a 20 éves koszovói Florent Hasani is. A koszovói U21-es válogatott labdarúgó a Trepca ’89 FK-tól érkezett. Hasani a tavalyi bajnokságot nyerő Trepcával megjárta a BL-selejtezőt is, amelyben gólt is szerzett.

„Florent személyében technikás, dinamikus, jó játékos érkezett hozzánk, akit az elmúlt évben az év játékosának választottak Koszovóban – mondta el Bódog Tamás klubja honlapjának. – Úgy gondolom, azzal, hogy minket választott, a karrierje szempontjából rendkívül fontos lépést tett. Ez a lépés a DVTK segítségére is lesz. Bízom benne, hogy a támadójátékunk az ő érkezésével erősödni és gyorsulni fog.”

Maga a játékos is pozitívan nyilatkozott, miután aláírta szerződését. „Nagyon örülök neki, hogy aláírhattam a szerződésem a DVTK-val. Egy jó csapathoz, egy nagy klubhoz kerültem, a koszovóinál erősebb bajnokságba. Nagyszerű edző dolgozik a csapatnál, számomra ez is nagyon fontos szempont volt. Az első benyomásaim nagyon jók, szimpatikusak a csapattársak, akikkel ha jól tudunk majd együtt dolgozni, akkor nagy dolgokat érhetünk el a jövőben.”

~GS~