Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke szerint nem kérdéses Cutrone jövője

Patrick Cutrone berobbanása a Seria A-ba alighanem a Milan felemás szezonjának legnagyobb pozitívuma, a 20 éves támadó iránt pedig ennek megfelelően meg is nőtt az érdeklődés Olaszországon kívülről. Ügynöke szerint azonban nem kérdéses Cutrone jövője a klubnál, a felek pedig hamarosan megegyezhetnek a hosszabbításról.

cutrone

(Fotó: CalcioMercato / Twitter)

A csatár képviselő Donato Orgnoni a Tuttosportnak nyilatkozott kliense sorsáról. “Még 20 éves és nincs egy teljes Serie A-szezon sem a háta mögött. De jó úton jár, még egy szezonnyi tapasztalattal a tarsolyában a topjátékosok között emlegetik majd” – jövendölte Orgnoni.

“Hamarosan meg fogja újítani a szerződését. Nem lesz ezzel gond, a külföldi klubok érdeklődése ellenére sem” – szögezte le a nemrég a válogatottban is bemutatkozó csatár jövője kapcsán Orgnoni.

“Sosem elégedett magával. Ha két gólt szerez, akkor is az elpuskázott helyzeteken jár az esze. Ez az éhség hajtja” – árulta el klienséről az ügynök.

Cutrone szerződése jelenleg 2021-ig szól, de a megnövekedett érdeklődés miatt kulcsfontosságúvá vált a Milan számára, hogy jobb feltételekkel magához láncolja a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 15 gólt jegyző tehetséget. Az utóbbi időszakban a Borussia Dortmunddal és az Olimpique Lyonnal is hírbe hozták ugyanis a támadót.