Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Heynckes elárulta, hogy lesz-e ünneplés, ha bajnokok lesznek ma

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Bayern München ma délután az Augsburg legyőzésével bezsebelheti 28. bajnoki aranyát. A bajor klub vezetőedzője, Jupp Heynckes ennek kapcsán elárulta, hogy lesz-e mulatozás a mérkőzés után.

heynckes2

„Ahogyan 2013-ban sem volt, úgy idén sem lesz. Sok fontos feladat vár még ránk, koncentráltnak kell maradnunk. A szezon végeztével értelemszerűen elengedhetik majd magukat a fiúk. Természetesen egy üveg pezsgőt bontunk, ha esetleg bajnokok leszünk, de vasárnaptól már a Sevilla elleni visszavágóra fogunk készülni.” – árulta el a mester az újságíróknak.

A tréner az Augsburg együtteséről is ejtett néhány szót, amelyben a csapatot dicsérte, valamint a két együttes közelsége miatt egy kicsit odaszólt a városi rivális 1860 München-nek is.

„Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az Augsburg egy kiváló és ambiciózus együttes. Stefan Reuter és Manuel Baum szerepe kiemelkedő fontosságú a csapatnál, nagyon jó munkát végeznek. Reuter (Augsburg sportigazgatója – a szerk.) egykoron a játékosom volt, öröm látni, hogy megvetette a lábát a Bundeliga-ban. Jó detektálni, hogy a Bayern-en kívül nem messze innen van egy nagyobb klub. Az 1860 München? Róluk azt hiszem, hogy a nagyapákat kell kérdezni.” – zárta mondandóját Heynckes.