Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: itt a portugálok végleges kerete

Fernando Santos portugál szövetségi kapitány a bő keret kihirdetése után bejelentette azt a 23 játékost, akikkel nekivág a nyári világbajnokságnak. 

32737769_1872750189431199_7596055086413905920_n

Forrás: fpf.pt

Az Európa-bajnok portugál válogatott is kihirdette, hogy mely játékosokkal vág neki az oroszországi világbajnokságnak. Természetesen nem maradhatott ki a csapatkapitány, Cristiano Ronaldo, ahogy Pepe és Ricardo Quaresma sem.

Az már korábban kiderült, hogy Fabio Coentrao és Eder sem lesz ott a tornán, viszont a bő keretben még szereplő Nani nincs az Oroszországba utazók között, ahogy a Barcelona szélső védője, Nelson Semedo sem.

A portugálok 23 fős kerete: 

Kapusok: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Göztepe),  Rui Patrício (Sporting)

Védők: Bruno Alves (Rangers), Cédric Soares (Southampton), José Fonte (Dalian Yifang), Mário Rui (Napoli), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Dortmund), Ricardo Pereira (FC Porto), Rúben Dias (Benfica)

Középpályások: Adrien Silva (Leicester), Bruno Fernandes (Sporting), João Mário (West Ham), João Moutinho (Monaco), Manuel Fernandes (Lokomotiv), William Carvalho (Sporting)

Támadók: André Silva (AC Milan), Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting), Gonçalo Guedes (Valencia) e Ricardo Quaresma (Besiktas)

Íme a már korábban kihirdetett bő keretek

Argentína
Ausztrália
Brazília
Dánia
Dél-Korea 
Egyiptom
Lengyelország
Nigéria
Mexikó
Németország
Oroszország
Panama
Portugália
Irán
Horvátország
Izland
Tunézia
Peru
Costa Rica
Svédország
Uruguay
Anglia
Kolumbia
Franciaország