Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: A sztárjátékos sem tudja még, mit hoz a jövő!

Nehéz nyár elé néz az Atlético Madrid. Diego Simeone vezetőedző ugyanis a legrosszabb forgatókönyv szerint akár több kulcsjátékosát is elveszítheti az elkövetkezendő időszakban.

(Kép: as.com)

A friss Európa-liga győztest nem csak a legújabb hírek szerint Barcelonába tartó Antoine Griezmann hagyhatja el, hanem Jan Oblák kapus is. A szlovén hálóőr saját elmondása szerint, még ő maga sem tudja pontosan, mi vár rá a nyáron.

“Az embereknek megvan a maguk elképzelése, és beszélnek erről-arról. Szerződésem van az Atléticóval, ettől függetlenül nem tudhatom mit hoz a jövő, ráadásul nem csak rajtam múlik. Boldognak érzem magam itt, és csak is arra gondolok most, hogy győzelemmel zárjuk a bajnokságot vasárnap, és meglegyen a második hely!” – Így Oblak a madridi AS sportnapilapnak, akinek szerződésében egébkénty 100 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

“Fontos pillanatot élek meg én is, hiszen megnyertük az Európa-ligát. Hosszabb idő után nyertünk újra egy trófeát, szeretnénk is kiélvezni ezt a pillanatot. Úgy gondolom megérdemelten nyertünk!” – Tette még hozzá a Madridban a világ egyik legjobb kapusává érő 25 esztendős hálóőr.