Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Isco: “A legjobb helyen vagyok!”

A bajnoki idény végéhez közeledve a Real Madrid középpályása, Isco a minap piacra dobta saját parfümjét, ‘Hero Sport’ néven. Ennek bemutatóján a technikás középpályás beszélt jövőjéről, egészen pontosan arról, hogyan is képzeli el a folytatást.

(Kép: marca.com)

“Fiatal vagyok, és soha nem vagyok elégedett magammal. Szeretnék mindig a maximumon teljesíteni. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, úgy érzem a megfelelő helyen vagyok!” – Válaszolta Isco a jövőjét firtató kérdésekre.

Ezt követően a Malagá korábbi középpályása természetesen közelebbi távlatokban, mégpedig a május 26-ai Bajnokok Ligája döntő kapcsán is megosztotta gondolatait. “Egy újabb szezon, mi pedig egy újabb döntőben vagyunk. Folytatni szeretnénk a korábbi tendenciát! Bízunk benne, hogy zsinórban harmadik alkalommal is sikerülhet! A szurkolókkal együtt mi is izgatottak vagyunk már a döntő miatt! Minket tartanak favoritnak, de a Liverpool nagyon veszélyes csapat, ezt számos alkalommal megmutatták már idén. Nagyszerű edzőjük van, és olyan játékosaik, akik elől bármikor a különbséget jelenthetik. Biztos, hogy egy nehéz döntő lesz!” – Így Isco, akire azért szombat este még vár egy utolsó spanyol bajnoki a Real Madriddal, mégpedig a Villarreal otthonában (20:45).