Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emery nem tétovázik, a Bayern középpályását vinné – sajtóhír

Az angol élvonalban szereplő Arsenal kispadját Arséne Wengertől átvevő Unai Emery eléggé komolyan megerősítené az „Ágyúsok” keretét a nyári átigazolási időszakban. A legfrissebb hírek szerint a spanyol tréner a Bayern München középpályását szerződtetné.

tolisso2

Egy év után búcsút inthet a Bayernnek Tolisso? (kép: makassar.tribunnews.com)

Az Arsenal együttesének középső-középpályája finoman szólva sem acélos, s ezt az új tréner Unai Emery is látja. Cazorla vélhetően visszatér hazájába, Spanyolországba, Jack Wilshere rengeteget küzd sérülésekkel, míg Granit Xhaka formája ingadozó. Ezen okoknál fogva érthető, hogy erre a posztra szinte biztos, hogy igazolnak az „Ágyúsok”. A kérdés már csak az, hogy kit?

A mai legfrissebb sajtóhírek szerint, Emery a Bayern München játékosát, Corentin Tolissot nézte ki magának. Tegnap beszámoltunk arról, hogy a német rekordbajnok több sztárjától is megválhat, de ezek között egyáltalán nem szerepelt a francia neve. Ami érthető is, hiszen a labdarúgó tavaly nyáron érkezett Münchenbe rekordösszegért (41,5 millió euróért), ahol debütáló szezonjában 40 tétmeccsen 10 gólt és 7 gólpasszt szerzett.

A Bayernnél ugyanakkor komolyan terveznek a Tolissoval, akitől nem biztos, hogy könnyedén megválnának. Azonban egy 60 millió eurós ajánlat akár elgondolkodásra késztetheti a bajorok vezetőségét. A játékos egyébként még korábban nyilatkozott olyat a SkySportsnak, hogy szívesen futballozna a Premier Leagueben és azon belül is az Arsenal együttesében, így ebből a szempontból talán a franciának sem okozna komoly gondot a váltás.

Hogy a történetnek lesz-e folytatása azt nem tudni, viszont amint változás áll be, úgy a lehető leghamarabb próbáljuk tájékoztatni a kedves olvasókat.