Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnoki riválistól érkezik az AS Roma harmadik igazolása – HIVATALOS

Az olasz első osztályban szereplő AS Roma csapata hivatalosan is bejelentette, hogy egy kölcsönszerződés keretein belül érkezik hozzájuk az Atalanta középpályása, Bryan Cristante. 

dovhx3rbpifkjcqfrmld

Forrás: asroma.com

A 23 esztendős, olasz válogatott középpályás egy egy éves kölcsönszerződéssel érkezik a “Farkasokhoz”. A rómaiak 5 millió eurót fizettek a kölcsönért az Atalantának, és a következő szezon végén, ha mindkét fél elégedett az együttműködéssel végleg megvásárolják a fiatal játékost 15 millió euróért. Ezen kívül a megállapodás további teljesítmény utáni bónuszokat is tartalmaz, ami maximum 10 millió euró lehet. Ha mindenben megegyeztek, Cristante 2023. június 30-ig lehet az AS Roma játékosa. A középpályás boldog a transzfer miatt.

 

“Nagyon örülök, hogy az AS Roma játékosa lehetek, mert mindig is ez volt a célom. Mindkét oldalról nagyon akartuk ezt az üzletet, így nagyon gyorsan meg tudtunk egyezni a részletekről. A legjobb formámat fogom nyújtani, hogy nagy előrelépéseket érjünk el a klubbal.”

Cristante az elmúlt 18 hónapot az Atalanta csapatában töltötte, és egyben a Serie A egyik legsokoldalúbb és legimpozánsabb középpályásává vált. A 2017-18-os kampány során 36 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 3 asszisztot ért el a Serie A-ban.

A játékos egyébként a Benfica játékosa volt, és csak kölcsönben játszott az Atalantában, ám a szezon végével végleg megvásárolták mindössze 5 millió euróért.

Az AS Roma egy igen érdekes módon jelentette be az igazolást: