Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: a Juventus és a Milan kapitánya érkezhet – sajtóhír

Igencsak megdöbbentő hír kezdett el terjedni az elmúlt órákban a Tuttosport jóvoltából. A torinói székhelyű lap szerint a francia bajnokságban szereplő PSG együttese a Juventus és a Milan csapatkapitányát is szerződtetné.

leo-bonucci-berikan-pendapatnya-soal-penalti-real-madrid-kontra-juventus

Újra egy csapatban szerepelhetnek? (bolabanget.id)

2018. június 30-án Gianluigi Buffon szerződése hivatalosan is lejár a Juventus együttesénél. A 40 esztendős hálóőr már korábban bejelentette, hogy elhagyja szeretett klubját a szezon végén, viszont a visszavonulás még várat magára, hiszen több klub is érdeklődik iránta.

Az egyik ilyen klub, melyet már május végén is többször emlegettek a sajtóban, a francia Paris-Saint Germain. A dúsgazdag együttesnél a hírek szerint már el is készítették Buffon szerződését, s lényegében csak a hálóőr szignójára várnak. Azonban ennyinél nem állna meg a Ligue 1 2017/18-as szezonjának a bajnoka.

A Tuttosport szerint ugyanis az AC Milan kapitánya, Leonardo Bonucci is befuthat Párizsba ezen a nyáron. A 31 esztendős védő tavaly szerződött némi meglepetésre a Juventustól a Milanhoz, ahonnan egy év után már el is köszönhet.

A Milannál ugyanis tavaly nyáron komolyan megsértették a pénzügyi fair-play szabályait, aminek köszönhetően a Rossonerit ki is zárhatják az Európa Ligából, ahová a csapat kvalifikálta magát a mögöttünk hagyott szezonban. Ezért a klubnak a nyáron lehet meg kell válnia több kulcsfontosságú játékosától is, s ezek közé tartozhat Bonucci is.

Azonban érdemes megjegyezni, hogy a legendás piros-fekete klubnál csak akkor lesz szükség ilyen drasztikus döntések meghozatalára, ha a tulajdonosi kör, azaz a kínaiak nem találnak új befektetőt a csapathoz. Ellenkező esetben Bonucci mellett más labdarúgók is búcsút inthetnek a klubnak.