Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két magyar reménységet is bejelentett a Videoton! – hivatalos

A magyar csapatoknak nem megy a nemzetközi kupaporondon, ami nem kismértékben köszönhető az nb1-es élmenők nyárról nyárra történő tragikus széthullásának. Összeállt szeretett csapatod, és sikereket ér el? Brávó, de nem árt rá felkészülnöd, hogy a következő átigazolási időszakban mindenki pucolni fog külföldre, senki sem akar holmi magyar csapat dicsőségéért Európában vitézkedni. Ám úgy fest, nincs minden veszve, a Videoton erősítései ugyanis ismét reménykedésre adnak okot…

berecz_zsombor_videoton

22 esztendősen 149 felnőtt mérkőzéssel a lábában a magyar labdarúgásban kivételesen rutinos fiatalnak mondható Berecz Zsombor, aki a Vasas szerelését cseréli a Vidi piros-kékjére. A váltás nagy port kavart az angyalföldi szurkolók körében, hiszen Berecz egy évvel ezelőtt kijelentette, hogy nem szeretne a Vasason kívül más magyar klubban játszani. Tavasszal oldalunk megkeresésére már szofisztikáltabban fogalmazott, az ultrák azonban nem felejtenek…

„Voltak más megkereséseim, de a Vidi szimpatikus volt, nem mellesleg a bajnokcsapatról szó, tehát nemsokára a Bajnokok Ligájáért tudunk majd harcolni. A kereten belül még inkább a fiatalabb játékosokhoz tartozom, de azért is igazoltam ide, hogy fejlődjek és a válogatottságaim számát is növelni tudjam. Új közegbe kerülve is szeretném megmérettetni magam, úgy gondolom, hogy sikerül majd hamar felvennem a ritmust” – nyilatkozta a középpályás a vidi.hu-nak.

A másik érkező a Herczeg András kezei alatt szárnyra kapó szélső, Sós Bence. A 24 esztendős, kissé későn érő játékos az előző idényben 20 élvonalbeli mérkőzésén 3 gólt szerzett, és egy gólpassz is szerepel a neve mellett.

„Nem volt kérdés számomra, hogy elfogadom a Vidi ajánlatát. A klub által képviselt játékérő és háttér is előrelépés a karrierem szempontjából. Nagyon vonzó volt számomra, hogy megmutathatom magam a nemzetközi porondon is. Várom már a közös munkát, bízom benne, hogy a csapat hasznára tudok válni. Nagyobb lesz a konkurenciám, mint eddig, hiszen olyan játékosok vannak itt, akik már nemzetközi szinten is sok mindent letettek az asztalra, de szeretem a kihívásokat és mindent megteszek majd annak érdekében, hogy helyem legyen a kezdőcsapatban. Az elmúlt napokban nagyon felpörögtek az események, de ez nem ért felkészületlenül, örülök, hogy már a felkészülés elején be tudok csatlakozni a Vidi életébe” – mondta beköszönésképpen a második érkező a vidi.hu-nak.

Mivel a keretet nagyban érintő távozókról egyelőre nincs hír (csupán a szezont végigpadozó Suljic, és a Debrecenbe kölcsönadott Bódi hagyja el a klubot), úgy fest, hogy a Videoton igencsak bő kerettel fog nekifutni a nemzetközi kupaszereplésnek. Nemzetközi rutinnal rendelkező veteránok, tehetséges fiatalok, válogatottak itthonról, és a Balkán színe-javáról. Idén talán elérhetik a csoportkört?