Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dembelé után újabb francia tehetség a Dortmund célkeresztjében

Minden tekintetben javulást és változást várnak Dortmundban a klub vezetői és a szurkolók egyaránt. Az új sikerkovás Lucien Favre lehet, avagy a svájci szakember a Nice kispadjáról állt fel, Franciaországban is remek munkát végzett. Az új szezon elébe nézve három igazolást már végrehajtott a BVB, most pedig küszöbön lehet a negyedik érkező is egy francia fiatalember személyében. 

Moussa-Dembele-672061

Ousmane Dembelé jött és ment, a Dortmund hatalmas üzletet csinált vele. A csapatnak a legfrissebb hírek szerint nem csak francia légiósa, de Dembeléje is lehet újra, avagy Moussa Dembelé érkeztet csatárposzton. A Celtic 21 esztendős játékosát nem szabad összetéveszteni a Tottenham 31 esztendős labdarúgójával Mousa Dembelével.

Moussa Dembelé a PSG-ben nevelkedett, 2012-ben mindössze 16 éves volt, amikor leigazolta a Fulham, melynek felnőtt csapatában már már 18 esztendősen megmutathatta tudását. Fiatal kora ellenére 64 meccsen lépett pályára a londoni klub színeiben és 19 gól mellett 9 gólpasszt is jegyzett, míg nem 2016-ban leigazolta a skót Cetlic. A tehetséges támadó két szezon alatt 88 tétmeccsen 48 gólt és 18 gólpasszt jegyez, piaci ára mindzek ellenére csupán 6 millió euróra rúg a transfermarkt szerint. Szerződése 2020-ig él, így a skótok még jó alkupozícióban vannak.

A sárga-feketék korábban már megszerezték Harvin Hitzt az Augsburgtól, Marius Wolfot a Frankfurttól és Thomas Delaneyt a Werder Brementől.