Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb géppuskával bővült Dárdai fegyvertára!

A Hertha BSC az utóbbi években elképesztő fejlődésen ment keresztül, halmozottan igaz ez a kék-fehérek utánpótlás-nevelésére. A még Dárdai Pál által útnak indított, mára magát U19-es bajnoknak tudó generáció több tagja is bemutatkozott már a felnőtt keretben, hozzájuk csatlakozhat most az idei menetelés legnagyobb hőse…

Muhammed Kiprit nemcsak csapatkapitányként vállalt oroszlánrészt csapata bajnoki menetelésében: az ifjú titán 22 góljával a gólkirályi címet is elhódította saját főcsoportjukban. Nem idén kezdte egyébként a tüzelést: 82 tétmérkőzésén 63 gólt és 14 gólpasszt vállalt magára a 18 esztendősen már kétlábasnak mondható tehetség. A pazar fizikummal rendelkező Kiprit már Törökország U19-es csapatában is bemutatkozott, ám ha Dárdai kezei alatt megtalálja számításait, nem kizárt, hogy a felnőtteknél már a Nationalelf szerelését ölti magára.

A magyar edzővel való hosszútávú közös munkára egyébként minden esélye meg is van, hiszen a felkészülést már a Hertha felnőtt csapatával kezdi meg. Pascal Köpke, Jairo Dilrosun, és Dárdai Palkó mellett tehát újabb fiatal gólgyárossal gazdagodik a fővárosiak kerete, akik az Ibisevic-Kalou-Selke hármassal eddig sem voltak éppen gondban. Elképzelhető, hogy jövőre már egy offenzív játékra építő Herthát láthatunk majd?