Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Védőt igazolt a Borussia Dortmund! – hivatalos

Megvan a Borussia Dortmund negyedik nyári szerzeménye is! A BVB hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette az FSV Mainz többszörös francia utánpótlás válogatott hátvédjét, nevezetesen Abdou Diallo-t…

Igaznak bizonyultak a pletykák, hiszen a napokban mi is beszámoltunk arról, hogy a Borussia Dortmund következő igazolása a Mainzot erősítő Abdou Diallo lehet. A fiatal, többszörös francia utánpótlás válogatott védő ma aláírta 2023-ig szóló kontraktusát újdonsült csapatával, akit 28 millió euró ellenében szerződtetett le a Dortmund. 

Abdou Diallo tavaly nyáron igazolt most már előző klubjához, azaz az FSV Mainhoz. A 2017/2018-as idény során 27 bajnoki mérkőzésen léphetett pályára többnyire középhátvédként, de olykor-olykor balszélső védőként is bevetette edzője. A Mainz mellett megjárhatta még az AS Monacót és a Zulte Waregem együttesét is. 

A Borussia Dortmund eddig nagyon aktívnak mondható a nyári átigazolási időszakban egyébként, hiszen a német sztárcsapat már bejelenthette korábban Thomas Delaney, Marius Wolf és Marwin Hitz leigazolását is.