Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Most már el kell kezdenünk trófeákat nyerni!”

Úgy tűnik a brazil Fabinho, a Steven Gerrard mezszámát megöröklő Naby Keita és a világrekordért vett kapus, Allison leigazolása Jürgen Klopp menedzsert is fellelkesítette az új szezon előtt – Jegyezzük is meg, talán joggal.

(Kép: as.com)

“Igazuk van azoknak akik ezt mondják. Ráadásul az emberek ezt is fogják mondani. Egyértelmű, hogy ez a következő lépés.” – Válaszolt az USA-ban túrázó Liverpool menedzsere az amerikai újságíróknak arra a kérdésre, hogy vajon szerinte is itt az ideje annak, hogy trófeá(ka)t nyerjen a “vörösökkel”.

“A Liverpoolnak el kell kezdenie trófeákat nyerni, erre pedig készen kell állnunk! Nem garantálhatok semmi biztosat, viszont maximálisan megértem, hogy ezt várják tőlünk. Elsőként olyan futballal kell előrukkolnunk, amely megteremti annak a lehetőségét, hogy harcban legyünk minden sorozatban.” – Folytatta a német szakember, halkan megjegyezve azért, hogy a szezon kezdete előtt azért kissé korai trófeák megnyeréséről beszélni.

“Úgy érzem tudunk arra építkezni, ahová az elmúlt szezonban eljutottunk. Ugyanakkor változott a keretünk, új játékosok jöttek, és voltak akik elmentek. Az újaknak pedig idő kell, ráadásul meg kell várnunk, hogy teljes kerettel dolgozhassunk, hiszen a munka csak úgy az igazi. Ez lesz a harmadik szezonom a klubnál, és az emberek eddig rendre megkérdőjelezték, hogy vajon tényleg előre léptünk-e (…) Nem szeretem ezeket a pillanatokat, viszont el kell fogadnom. Az új játékosokkal mélyült a keretünk, és 100%, hogy erősebbek leszünk.” – Így Klopp, aki végezetül annyit garantált, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy trófeával zárják az új idényt, ami azért egyáltalán nem lesz egyszerű.