Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az újonc érdeklődik Mario Balotelli iránt

A legfrissebb hírek szerint immár sokadik alkalommal készül visszatérni az olasz bajnokságba Mario Balotelli, az itáliai labdarúgás örökös tehetsége. A különc támadó immár két éve szolgálja a Nice csapatát, ám most új kihívásra vágyik.

Azt már az előző szezonban fejtegette nem egy alkalommal, hogy a mostani átigazolási időszakban szeretné elhagyni a Nice-t, de hamarosan valóban valósággá válhat Mario Balotelli klubváltása.

A 28 esztendős csatár mára már viszonylag megkomolyodott, ráadásul a világbajnokságról lecsúszó olasz válogatott meghívója is megtalálta. Így a részsikereken felbuzdult Balo gondolt egyet, és ismét egy szintet szeretne feljebb lépni. Ugyan korábban a Ligue 1 rivális Olympique de Marseille erőteljes érdeklődéséről lehetett hallani, de a jelek szerint a korábbi Inter nevelés jó eséllyel elhagyja Franciaországot.

Balotelliért állítólag bejelentkezett a Serie A-ba visszajutó Parma. A hányattatott sorsú, ám legendás együttes több veterán, tapasztalt játékossal is rendelkezik, ám a bennmaradás kiharcolásához bizony sok szükségük lesz Balotelli tudására. Már ha megegyezésre tud jutni a Calcio (igen, immár ez a teljes neve a klubnak) a botrányhős gólvágó menedzsmentjével, illetve a Nice-val. Ugyanis kiszemeltjüket még jövő nyárig köti szerződés mostani munkaadójához, és jó eséllyel a fizetési igényei sem túl alacsonyak.