Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “A Real Madrid nem lesz gyengébb CR nélkül!”

A közelgő új bajnoki idény elé tekintve az FC Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen szerint a Real Madridot nem szabad leírni Cristiano Ronaldo elvesztése után sem.

(Kép: as.com)

A német kapus óva intett mindenkit attól, hogy leírják a blancókat. “Azt gondolom a Real Madridnak minden évben hihetetlen csapata van, ez pedig most sem lesz másképp. Mindig is roppant nehéz ellenük futballozni, akár ott van Cristiano Ronaldo, akár nincs. Nem lesznek gyengébbek!” – Idézi ter Stegent a madridi Marca.

“Arra gondolok, hogy bár kétségkívül Cristiano Ronaldo képes bármikor a különbséget jelenteni, nekünk ugyan úgy csak is saját magunkra kell koncentrálnunk, így arra hogy a Real Madrid ellen is legjobb tudásunk szerint futballozzunk. Ha ez így lesz, jó esélyünk lesz a következő idényben is!” – Így a német kapus, aki saját szempontjából különleges idényre készül.

“Megtiszteltetés lenne, ha csapatkapitány-helyettesnek választanának! Ezt ugyanis a játékosok döntik el. Így is roppant büszke vagyok arra, hogy egyáltalán felmerül a nevem az FC Barcelonánál!” – Lelkendezett ter Stegen, aki tehát egyike lehet az új idényben a Barca négy megnevezett csapatkapitányának.