Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevillába szerződhet a Barca középpályása

Újabb szám szerint tizenegyedik játékosát adhatja el a nyár folyamán az FC Barcelona (többek kölcsönbe távoztak). Az elmúlt idény második felét az Internél kölcsönben töltő brazil Rafinha Alcantara végleges megvásárlását a pénzügyi fair play (FFP) miatt képtelen volt megtenni a milánói gárda, így a Barca alkalmazásában lévő játékos a La Ligába térhet vissza.

A katalán RAC1 híradása szerint a 25 éves középpályás a Real Betis csapatával készül szerződést kötni, ügynök édesapja már előrehaladott tárgyalásokat folytat a sevillai klub vezetőségével.

A Barcelonában nevelkedő labdarúgó 2011-ben debütált a katalánok első csapatában, de rendszerint súlyos sérülések, hosszú megszakítások kísérték karrierjét, a tavasszal eltöltött kölcsön alatt az Interben viszont rövid idő alatt alapember lett, 17 mérkőzésen két gólt szerzett a Serie A-ban.

A Betis váratlan vereséggel kezdte a szezont, a tavalyi előkelő, hatodik helyezés után sikerült hazai környezetben súlyos pofont elszenvednie a Levantétól, rájuk fér az erősítés.