Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb csatárt néztek ki a blancók! – Sajtóhír

Az elmúlt időszakban a Reallal hírbe hozott ‘Lopetegui-kedvenc’, Rodrigo Moreno, valamint a napokban felemlegetett Iago Aspas után itt az újabb név abban a bizonyos kalapban!

(Kép: as.com)

A vezető spanyol sportlapok kedden egyaránt arról cikkeznek, hogy a Real Madrid hathatós közbenjárásával érdekes bonyodalom kezd kibontakozni a Sevilla, az Olympique Lyon illetve a blancók között Mariano Díaz megszerzését illetően.

A Real-ügyekben jártas, vezető spanyol sportnapilapok, a Marca és az AS szerint a blancók még az augusztus 31-ei átigazolási piaczárás előtt visszavásárolnák az Olympique Lyonnak tavaly nyáron eladott Mariano Díazt.

A 25 esztendős dominikai csatár játékjogára a madridiaknak visszavásárlási joguk van, amivel úgy tűnik élni is szeretnének. A hírek szerint mindez annyit takar, hogy a Real Mariano jövőbeni eladási árának 35%-áért licitálhat a játékosra.

Hogy ezt miért fontos kiemelni? A hírek szerint a franciák előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Sevillával egy 30 milliós transzfer kapcsán. A blancóknak tehát igyekezniük kell, hiszen állítólag Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke is tájékoztatta a “király gárda” képviselőit, hogy amennyiben nem lépnek gyorsan (Nagyjából egy 12-13 milliós Real ajánlatról van szó a 35% értelmében – a szerk.), a Lyon feltett szándéka lesz eladni a Sevillának a csatárt.

A Marca és az AS az ügy fejleményiként arról is ír, hogy Aulas üzenete célba érhetett, hiszen a Real jelezhette már a Sevillának, hogy igényt tartana Mariano játékjogára, az andalúzok pedig ez esetben nem tehetnek semmit.

Kíváncsian várjuk mi is a fejleményeket!