Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: holland tehetséget igazoltak Dárdaiék! – HIVATALOS

Kisebbfajta meglepetésre aktívnak bizonyul a Hertha BSC együttese az átigazolási piac utolsó napjaiban. A berliniek most éppen a PSV Eindhoven középsővédőjét, Derrick Luckassent szerződtették, akinek már most ki van kövezve az útja a beteljesülésig, lévén menedzsere a legendás hírű Mino Raiola.


Raiola „istállójához” tartoznak a legnagyobb sztárok, mint például Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Paul Pogba, Romelu Lukaku és még sokan mások. A 23 esztendős Luckassen az AZ Alkmaarnál nevelkedett, ám tavaly hatalmas fantáziát és potenciált láttak benne a PSV Eindhovennél, amikor 5 millió euróért megvásárolva öt szezonra szerződtették.

A Hertha tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy az előttünk álló szezonra kölcsönvette a ghánai származású középső védőt, ráadásul tették mindezt Dárdaiék vásárlási opcióval. Luckassen megszerzésével egyébként igencsak megsokszorozódtak a magyar vezetőedző lehetőségei, lévén a Nürnberg elleni első fordulóban csak három védővel léptek pályára. A győztes csapat védelmének tengelyében pedig az a szintén holland Karim Rekik szerepelt, akinek teljesítményére nem lehetett panasz Berlinben.