Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő lehet a PSG idei nyári nagy fogása! – sajtóhír

Mindeddig a Paris Saint-Germain vezetősége adós maradt az idei nyáron a tőlük az elmúlt években megszokott hangzatos, világsztár igazolással, leszámítva mondjuk a levezetésre készülő veterán Gianluigi Buffon szabadon igazolhatóként való aláíratását. Az átigazolási időszak finisében azonban robbanthatja a kasszát a katari milliárdos!

A Paris United információi szerint a fővárosi klub a Lazio szerb üdvöskéjét, Sergej Milinkovic-Savic leigazolását vette fontolóra, akit a nyár korábbi szakaszában a teljesség igénye nélkül a Juventus, a Real Madrid és a Manchester United is üldözött, a római gárdával még két évig élő szerződésben álló 23 éves középpályást azonban az olasz klub nem kívánja eladni, és a világsajtóban rendszerint legalább 120-150 millió körüli árat emlegetnek.

Ugyanakkor olasz lapértesülések szerint Milinkovic-Savic szerződése megújítására készül a Laziónál, s ne feledjük azt sem, hogy Olaszországban már véget ért az átigazolási szezon, tehát amennyiben eladnák őt, a Lazio már senkit nem tud igazolni a helyére.