Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: Ha már a Real beleszólt, a blancóktól hoznák el az új csatárt!

Azok után, hogy a Real Madrid Mariano Díaz visszavételével kibabrált a Sevillával, az andalúzok B-terve éppen a blancóktól érkezhet a támadósorba.

(Kép: marca.com)

Amennyiben hinni lehet a spanyol sportsajtónak, a Sevillánál nagyon tepernek azért, hogy megszerezzék a Real Madridtól Borja Mayroalt. A Mariano Díaz érkezésével a blancóknál a rangsorban még hátrébb szoruló spanyol csatár Pablo Machin vezetőedző kérésére érkezhet a Ramón Sánchez Pizjuán stadionba.

A Sevilla sportigazgatója, Joaquin Caparros állítólag már fel is vette a kapcsolatot madridi kollégáival a transfermarkt.de által 7,5 millió euróra taksált 21 éves támadó ügyében.

A madridi AS sportnapilap ide vonatkozó beszámolói szerint Borja Mayoral is nyitott lenne a Sevilla kalandra, és a klubok döntésére vár.

Ugyanakkor két buktatója lehet a transzfernek:

1. Másfél nap múlva zárul a spanyol átigazolási piac, így a Sevillának igencsak igyekeznie kellene.

2. Ahhoz hogy Borja Mayoral a Sevilla játékosa legyen, az andalúzok elnöke, José Castro szeretne túladni legalább egy támadóján, hiszen szerinte túlkínálat lenne csatárposzton. A legesélyesebb Luis Muriel, de a spanyol lapok Wissam Ben Yedder nevét is megemlítik.

Hamarosan kiderül, mire jutottak a felek egymással…