Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Real középpályással erősített a Werder – hivatalos

Hivatalos csatornáin keresztül számolt be a hírről a német Bundesligában szereplő Werder Bremen együttese, hogy leigazolták Nuri Sahint a Borussia Dortmundtól.

A 29 esztendős török középpályás lehetséges váltásáról már korábban mi is beszámoltunk, hiszen a labdarúgóval nem számoltak a Dortmundnál különösebben. A sajtó lehetséges következő állomáshelyként Törökországot szellőztette meg, de Sahin végül maradt Németországban és a Werder Bremenhez igazolt.

A kikötővárosi klub 1 millió eurót fizetett a tapasztalt játékosért, aki egy 2020. júniusáig szóló szerződést kötött az új klubjával.

Sahin a Dortmundnál eltöltött két időszaka alatt összesen 274-szer ölthette magára a sárga-fekete együttes mezét. Nyert bajnokságot és kupát is, valamint részt vett a 2012/13-as Bajnokok Ligája menetelésben is. Korábban egyébiránt a Real Madridnál és a Liverpoolnál is megfordult, de sem a spanyol, sem pedig az angol klubnál nem alkotott maradandót. Igaz a Királyi-gárdával 2012-ben bajnoki győzelmet ünnepelhetett.