Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zárul az átigazolási piac – Élő hírfolyam percről percre!

Ma este hivatalosan is zár az átigazolási piac. A mai napon igazolhatnak utoljára egymástól a klubok, a Fociclub.hu pedig egész nap egy folyamatosan frissülő cikkel várja az olvasókat, hogy senki ne maradhasson le a legfontosabb bejelentésekről, pletykákról. Kövess Minket, repkedjenek a milliók és a sztárjátékosok!

A cikk frissítéséért KATTINTS IDE vagy nyomd meg az F5 billentyűt!

00:00 VÉGE! A nyári átigazolási piac ezzel Franciaországban és Spanyolországban is bezárult. Az éjfél előtt megköttetett üzleteket a klubok még bejelenhetik. A FociClub.hu szerkesztősége ezúton köszöni meg kedves olvasóink egész napos figyelmét.

23:54 Lazar Markovic átigazolása az Anderlechtbe meghiúsult. A szerb szélső marad Liverpoolban.

23:45 HIVATALOS! Choupo-Moting a Stoke City kameruni válogatott támadója elhagyta az előző idényben PL-ből kiesett gárdát és a PSG csapatához igazolt. A 29 esztendős támadó kétéves szerződést kötött a párizsi klubbal.

23:30 HIVATALOS! Zsinórban harmadik szezonját is kölcsönben tölti a PSG 25 esztendős francia U21-es válogatott támadója Jean-Christope Bahebeck. A francia ezúttal a holland Utrecht együttesében rúgja a bőrt az idény végéig.

23:27 A Lyon minden megegyezett a Celtic vezetőivel és 22 millió euróért szerződtetik Moussa Dembelé-t. A Lyon újdonsült igazolása 2023-ig kötelezte el magát új klubjához.

23:20 BRÉKING! A PSG együttesétől igazolt a Betis! A sevillai együttes a párizsi együttes argentin középpályását Giovani Lo Celso-t szerződtette kölcsönbe az idény végéig.

23:18 HIVATALOS! A MOL Vidi Európa-ligás csoportellenfele a görög PAOK rutinos támadót igazolt. A görög együttes a Genk görög válogatott támadóját Nikos Karelis-t vette kölcsön a szezon végéig.

23:05 HIVATALOS! A Lille 23 esztendős algériai válogatott támadója Yassine Benzia Törökországba igazolt. A Lyon korábbi támadója a Fenerbahce együttesénél folytatja kölcsönben.

23:00 KETYEG AZ ÓRA! Egy óra és bezárul a nyári átigazolási piac, ennyi idejük maradt a csapatoknak hogy véglegesítsék a transzfereket.

22:54 HIVATALOS! A spanyol élvonalban szereplő Athletic Bilbao hivatalos közleményben jelentette be, hogy támadójuk Sabin Merino a Legánes együttesében folytatja. A baszkoknak lehetőségük lesz visszaszerezni a 26 esztendős támadót áll a közleményben.

22:47 HIVATALOS! Jackson Martínez visszatér Európa a 31 esztendős kolumbiai támadó Kínából a portugál Portimonense együttesébe igazolt, ahol a szezon végéig szerepel kölcsönben.

22:35 BRÉKING! A Celtic elfogadta a Lyon ajánlatát a skótok francia tehetsége Moussa Dembélé játékjogáért.

22:14 A horvát Hajduk Split magyar támadója Futács Márkó már nem tagja a horvát gárdának jelentette be a klub hivatalos honlapján. A felek közös megegyezéssel szerződést bontottak, a magyar támadó nagy valószínűséggel a MOL Vidi együttesénél folytatja.

21:49 Továbbra sincs megállapodás a Sevilla és a Girona között Portu klubváltásával kapcsolatban. Spanyol hírek szerint a Girona 20 millió euró fejében hajlandó megvállni támadójától, aki az elmúlt szezonban 20 mérkőzésen 8 gólt szerzett.

21:30 BRÉKING! A Leicester City dán válogatott hálóőre Kasper Schmeichel egy új ötéves szerződést írt alá a rókákkal jelentette a klub hivatalos média felületein.

21:27 HIVATALOS! A Kádár Tamást is foglalkoztató Dinamo Kyjev együttese a dán bajnok FC Midtjylland együttesétől igazolt. Az ukránok a 21 esztendős dán utánpótlás válogatott Mikkel Duelund játékjogát szerezték meg.

21:20 HIVATALOS! Az Atalanta dán válogatott támadója Andreas Cornelius a francia Bordeaux együttesében szerepel kölcsönben a szezon végéig jelentette be a francia közösségi oldalán.

21:15 HIVATALOS! A Leicester City 21 esztendős lengyel válogatott szélsője Bartosz Kapustka ismételten kölcsönbe szerepel az idény hátralévő részében. A lengyel tehetség ezúttal a belga OH Leuven csapatánál folytatja.

21:07 A PSG spanyol válogatott támadója Jesé Rodríguez ismét klubváltáson gondolkozik francia sajtóhírek szerint. A Real Madrid korábbi támadója a Nantes együtteséhez igazolhat a nyári átigazolási szezon utolsó óráiban. A 25 esztendős spanyol legutóbb a Stoke City együttesében szerepelt kölcsönben.

20:55 HIVATALOS! Újabb kölcsönszerződés Spanyolországból. A Real Betis szerb középpályása ismét kölcsönbe megy ezúttal is egy spanyol gárdában nevezetesen a Deportivo Aláves együttésben folytatja, az előző idényt a Legánes együttesénél töltötte.

20:49 HIVATALOS! A Barcelona B 20 esztendős tehetsége védője Marc Cucurella a La Ligában szereplő Eibar együttesében folytatja kölcsönben a szezon hátralévő részében.

20:30 HIVATALOS! 20 esztendős tehetséges középpályással erősített a CSKA Moszkva. A fővárosi együttes az Ufa együttesétől igazolta le Ivan Oblyakovot 4 millió euró ellenében és négyéves szerződést kötött új klubjával a fiatal tehetség.

20:18 HIVATALOS! A Sevilla együttese brazil válogatott támadó középpályását Ganso-t kölcsönadta a francia Amiens együttesének, mivel a spanyol együttesben az előző szezonban csupán 11 mérkőzésen lépett pályára.

20:00 HIVATALOS! A spanyol élvonalban szereplő újonc Rayo Vallecano együttese kölcsönvette az Eibar 28 esztendős támadóját Bébé-t.

19:50 BRÉKING! A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Ugrai Roland jelentette be a diósgyőri klub hivatalos honlapján.

19:45 A Liverpool FC és az Anderlecht megegyezett Lazar Markovic vételárában. A szerb szélső 2.9 millió fontért véglegesen fog távozni a Vörösöktől a Liverpool Echo értesülései szerint.

19:34 HIVATALOS! A portugál bajnokságban szereplő Sporting CP együttese kölcsönadta a Bundesliga újoncának a Nürnberg együttesének 22 esztendős brazil szélsőjét Matheus Pereirát a szezon  végéig.

19:25 HIVATALOS! A Bayern München 25 esztendős védője a francia bajnok PSG együtteséhez igazolt és hároméves szerződést kötött a párizsiakkal. A spanyol válogatott futballista 14 millióért váltott klubot.

19:18 HIVATALOS! A Wolfsburg holland U21-es válogatott tehetsége Riechedly Bazoer a portugál bajnok FC Porto együtteséhez igazolt és a szezon végéig a portugálokat erősíti jelentett be a klub hivatalos közösségi oldalán.

19:10 HIVATALOS! Újabb távozó a Real Madridnál. A királyi gárda 21 esztendős támadója Borja Mayoral ezúttal a Levante együtteséhez távozik kölcsönbe. Korábban a Wolfsburg együttesénél is szerepelt kölcsönben.

 

18:55 HIVATALOS! Eden Hazard legfiatalabb testvére a 23 esztendős Kylian távozik Londonból és a belga Cercle Brugge csapatához kerül kölcsönbe a szezon végéig jelentette be a belga csapat hivatalos honlapján.

18:30 HIVATALOS! Az angol bajnok Manchester City meghosszabbította 20 esztendős brazil tehetsége Douglas Luiz kölcsönjátékát a Girona együttesénél és újabb szezont tölt a La Ligában az ifjú tehetség.

18:25 A skót élvonalban szereplő Glasgow Rangers 26 esztendős angol védője James Tavernier iránt érdeklődő WBA újabb ajánlatát utasította vissza a skót klub, amely vasárnap rangadót játszik az ősi rivális Celtic ellen.

18:17 HIVATALOS! A Chelsea 20 esztendős angol válogatott tehetsége Tammy Abraham a szezon végéig kölcsönbe került a másodosztályban szereplő Aston Villa együtteséhez jelentette be a két klub hivatalos közlemény formájában.

18:09 BRÉKING! A portugál Rio Ave csapata nemrégiben jelentette be új igazolását Fabio Coentrao személyében. A Real Madrid védője, így visszatér nevelőegyütteséhez. A még mindig csak 30 esztendős játékos hosszú idő után több kölcsönjátékot követően hagyja el végleg a királyiakat. Az átigazolási összeg nem ismert egyelőre.

18:00 Németországban VÉGE! Eddig lehetett igazolni, a német átigazolási ablak bezárt. Magyar szempontból a nap legérdekesebb híre Sallai Roland és a Freiburg frigye, vagy éppen Nuri Sahin klubváltása is szépet szólt, a Werder Bremen lett a befutó. Természetesen hivatalos transzferek, melyek nem kerültek még bejelentésre, előbukkanhatnak. Spanyolországban és Franciaországban viszont még zajlik az egyezkedés egészen éjfélig.

17:45 Michael Hector a Chelsea jamaicai belső védője újfent kölcsönbe megy. A bejelentés a Sheffield Wednesday hivatalos platformjáról érkezett, és immáron a transfermarkt hasábjain is fellelhető.

17:32 Előrehaladott tárgyalások folynak a Chelsea és az Aston Villa között, a tét Tammy Abraham játékjoga. A fiatal támadó így komoly játékpercekhez juthat Birminghamben.

17:25 HIVATALOS! Távozik a Girona védekező középpályása David Timor. A 28 esztendős spanyol játékos a másodosztályba visszacsúszó Las Palmas színeiben folytatja. A hírt mindkét klub hivatalosan is megerősítette egy-egy tweet formájában.

17:00 KETYEG AZ ÓRA – A Bundesliga csapatok számára már csak egy óra maradt, a német piac ugyanis szokás szerint idén is 18:00-kor zárul, előbb mint a többi ligában.

16:50 HIVATALOS! Korcsmár Zsolt csapattársa országot és bajnokságot váltott. Az Anderlecht belső védővel erősített a gambiai válogatott Bubacarr Sanneh személyében. Az 1,5 millió euróra taksált 23 esztendős bekkért a belga klub 8 millió eurót fizetett.

 

16:20 FORDULAT! Francia sajtóértesülések szerint az utolsó pillanatban még a Porto is beszállt a versenybe Hatem Ben Arfáért! A francia támadó fél lábbal már a Rennes csapatában volt, de a portugálok még ebbe beleszólhatnak…

16:15 Úgy tűnik, lesz még távozó a Real Madridnál. A katalán Sport értesülései szerint Borja Mayoral a Levantéhoz kerül kölcsönbe.

16:09 HIVATALOS! A Borussia Dortmund végleg eladta korábbi sztárjátékosát, Nuri Sahint a Werder Bremennek 1 millió euróért. A török válogatott középpályás megjárta a Real Madridot és Liverpoolt is, majd 2014-ben visszatért a német klubhoz, akiknél már nem kapott túl sok lehetőséget az elmúlt 4 évben.

15:51 Az Arsenal fiatal angol tehetsége, Reiss Nelson a Hoffenheimhez kerül kölcsönbe, hogy tapasztalatot szerezzen egy profi csapatnál, bár előtte aláírt egy hosszú távú szerződést a londoni klubbal.

15:47 HIVATALOS! A Torino szerb középpályása Adem Ljajic egy szezonra kölcsönbe került a Besiktashoz 1,25 millió euró ellenében. A játékos 2016-ban igazolt az észak-olaszországi csapathoz 9 millió euróért az AS Romából.

15:42 HIVATALOS! Újabb igazolás a Rangersnél. A skót klub bejelentette, hogy megvették az albán válogatott Eros Grezdát a horvát NK Osijek csapatától. Ő volt Steven Gerard 14. igazolása ezen a nyáron.

15:28 MÁR HIVATALOS! A Freiburg hivatalos Twitter-oldalán posztolt arról, hogy Sallai Roland megérkezett hozzájuk, ráadásul magyarul! A 21 éves magyar középpályást 4,5 millió euróért igazolta le a Bundesliga-csapat.

 

15:00 Guradiola visszaküldi brazil középpályását Spanyolországba. Pepnek továbbra sincs szüksége Douglas Luizra, akit tavaly vett 10 millió fontért. A játékos már az előző szezonban kölcsönbe került a Gironához, és a spanyol szakember szerint a mostani idényt is ott fogja tölteni.

14:50 Júliusban szerződést bontott vele a Crystal Palace, de most mégis visszahívná elküldött játékosát. A londoni csapat a hírek szerint meggondolta magát, és mégis azt szeretnék, hogy Bakary Sako náluk játsszon ebben a szezonban.

14:40 Mindeközben a Real Madrid bemutatta legújabb “7-esét”, Mariano Díaz személyében, aki a Lyon csapatából tért vissza a spanyol fővárosba egy szezon után. Vajon méltó utódja lesz Cristiano Ronaldónak?

14:38 Brazil középpályást igazolt a Fenerbache! Jailson a Gremio csapatából érkezett 4,5 millió ellenében, és 2022 júniusáig írt alá a török klubhoz.

14:30 A Sky Sports spanyolos szakértője, Guillem Balague információi szerint több spanyol klub is érdeklődött a Chelsea angol középpályása, Ruben Loftus-Cheek után, azt viszont nem árulta el, hogy milyen csapatokról is lenne szó…

14:18 A Dinamo Kijev harcba szállt a Celtic 22 éves kolumbiai tehetségéért, Alfredo Morelesért egy 7 millió fontos ajánlattal. Az ukrán bajnokon kívül a Bordeaux szeretné még megszerezni a fiatal csatárt. A skótok menedzsere, Steven Gerrard mindenképpen meg szeretné tartani Moralest, akinek a hírek szerint fizetésemelést ígért a maradásáért cserébe.

14:10 Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a PSG-vel szerződést bontó Hatem Ben Arfa ma végre a francia Rennes játékosa lehet, hiába győzködte az OG Nice elnöke, hogy térjen vissza hozzájuk.

13:45 Európa Liga L csoport: Chelsea, PAOK Szaloniki, BATE Boriszov, Vidi! El-sorsolás részletek ITT!

13:41 HIVATALOS – Ahogy tegnap megírtuk, a holland Quincy Promes az orosz bajnokság gólkirályaként érkezett a Sevillához, mégpedig 20 millió euróért a Szpartak Moszkvától.

13:28 A szerb válogatott csillaga, Adem Ljajic az Inter, az AS Roma és a Torino szolgálata után ma elhagyhatja a Serie A-t. A 26 éves középpályásért a Besiktas jelentkezett be Törökországból.

13:25 Giovani Lo Celso (PSG) már a sevillai reptéren van, és még ma aláír a Real Betis-hez.

13:10 A PSG nem adja Tim Weah-t. Az amerikai válogatott tehetséggel komoly tervei vannak Thomas Tuchel vezetőedzőnek, így egyáltalán nem hatódik meg egyes klubok hirtelen jött érdeklődésétől.

12:59 Ezek a klubok jelentkeztek be a hétszeres olasz bajnok Claudio Marchisioért: FC Porto, Sporint CP, Zenit Szentpétervár, Sevilla, Betis, Leganés. Szerintünk az olasz középpályásnak estére már új klubja lesz.

12:52 Nem átigazolási hír, de elég fontos információ: a Bajnokok Ligájában is használni fogják a VAR-t! A következő, tehát a 2019-20-as idénytől…

12:38 HIVATALOS – Ha már a Rasngers-ről, akkor illik a Celtic-ről is beszámolnunk. A skót bajnokság egyeduralkodója a középpályás Youssouf Mulumbuval erősített, aki a szabadügynök volt, mióta lejárt szerződése a Kilmarnockkal. Korábban a PSG-ben és a West Bromban is játszott a kongói játékos.

12:28 HIVATALOS – Angol U21-es válogatott védővel erősítette meg a Rangers keretét Steven Gerrard menedzser. A Liverpool legendája a 21 éves Joe Worrall-lel erősítette meg a skót klub keretét. A védő a Nottingham Foresttől érkezett kölcsönbe.

12:12 HIVATALOS – Kevin Trapp egy idényre szóló szerződést kötött az őt a PSG-től kölcsönvevő Eintracht Frankfurttal.

12:10 “Ő egy világklasszis középhátvéd és abszolút profi. Itt van velünk, és itt is fog maradni” – nyilatkozta Niko Kovac, a Bayern München vezetőedzője, a Boateng – PSG pletykával kapcsolatban.

12:07 HIVATALOS – Az ifjú Jorge Marco de Oliveira Moraes úgy smárol az FC Porto mezével, mint szerelmes fiatal élete értelmével. Vajon a 22 esztendős brazil tucattehetség tisztában van vele, hogy “csak” kölcsönben fog szerepelni a “Sárkányoknál”, és jövőre visszatér a Monacohoz?


11:59 HIVATALOS – Menedzserváltás a Notts Countynál. A magyar trollkörökben híressé vált angol klub jelenleg a negyedosztályban sínylődik. Bajner Bálint egykori klubja ráadásul tökutolsó a League Two-ban, ezért nem is volt meglepő, hogy a Premier League-ben korábban sztárnak számító Kevin Nolan menedzsert öt napja kirúgták. Azonban a Notts-nak meg is van az új trénere, Harry Kewell személyében. A Liverpoollal 2005-ben BL-t nyerő ausztrál a ligarivális Crawley-tól igazolt át.

11:18 “DZSB7” helyett egy éppen tíz évvel fiatalabb, és a Red Bull Salzburg akadémiáján nevelkedett dél-koreai légióssal, Hee-chan Hwanggal erősítette meg keretét, a története első Bundesliga 2-es idényét futó Hamburger SV. A kikötővárosiak kölcsönkapták az osztrák klubtól az ázsiai csatárt.

11:15 Nuri Sahin már ott sincs a Borussia Dortmund mai, Hannover elleni meccskeretében. Állítólag korábbi szolgálatainak elismeréseként a klub ingyen engedi el a török középpályást a Werder Bremenhez.

11:13 Az APOEL elnöke, Prodromosz Petridesz elárulta, hogy szívesen tartogatták volna még Sallai Rolandot, de a Freiburg által kínált 4,5 millió eurót ritkán tudja ciprusi klub visszautasítani.

11:10 Sok szerephez még mindig nem fog jutni Giovani Lo Celso a PSG-ben, így valóban jól teszi, ha elfogadja a vételi opcióval társuló kölcsönvételi ajánlatát a Real Betis-nek. Az argentin tehetség a La Ligában közelebb léphet a sztárság felé, mint a párizsiak kispadján…

11:01 HIVATALOS – A szenegáli M’Baye Niang belefáradt az olaszországi próbálkozásokba (Milan, Torino), és a “Bikákat” elhagyva a szezon végéig a francia Rennes-hez igazolt kölcsönbe.

10:35 Miközben Boatengért még megy a harc, Juan Bernat-ról már meg is állapodott egymással a PSG és a Bayern. A spanyol balhátvéd négy év után távozik a Bundesliga rekorderétől.

10:03 Mivel az Atalanta kiesett, míg a Galatasaray alanyi jogon BL-csoportkörös, így egyre valószínűbb a dán válogatott Andreas Cornelius klubváltása. A 25 éves csatár nagy szolgálatára lehet a török klubnak, akiknek csak a bérét kellene állnia, lévén kölcsönbe érkezne a kiszemelt.

09:57 Az ESPN szerint 50 millióért engedi el a Bayern München Jerome Boatenget a Paris Saint-Germainhez. A nap sztárigazolása van készülőben!

09:40 A Mirror szerint a Liverpool a görög PAOK-nak adja kölcsön Lazar Markovicot.

09:11 Ex-Barca játékossal erősítene a Real Madrid. A The Hard Tackle szerint a “Királyiak” még ma ajánlatot tesznek a Bayern Münchennek, az 50-60 millió eurót is megérő Thiago Alcántaraért.

09:04 Osztrák válogatott középpályás igazolhat a Hertha csapatához. Az ausztriai média szerint a Sturm Grazi tízese, Peter Zulj ott van Dárdai Pál kívánság listájának az élén.

09:00 Állítólag Shindzsi Kagava nem tűri a mellőzöttséget Dortmundban, és komolyan elgondolkodott az érte érdeklődő Sevilla ajánlatán. Igaz, a pletyka szerint az andalúzok már nem annyira lelkesek, mint korábban.

08:50 Nehogy már a Bayern München kimaradjon a jóból! A bajorok állítólag ma küldenek egy visszafogott ajánlatot a Stuttgart világbajnok francia bekkjéért, Benjamin Pavard-ért. A 22 eszendős jáékos árát a Transfermarkt.de 40 millió euróra lőtte be.

08:48 Szinte biztosan a Szalai Ádámot is foglalkoztató, Bajnokok Ligájában is érdekelt Hoffenheim játékosa lesz Reiss Nelson. Az angol utánpótlás válogatott jobbszélső az Arsenaltól érkezik, de csak kölcsönbe, lévén 18 évesen még hatalmas potenciál van benne.

08:40 Kevin Trapp egyre kényelmetlenebbül érzi magát a PSG-nél a két világbajnok riválissal (Buffon, Areola) szemben. A német kapus állítólag még ma visszatér korábbi klubjához, az Eintracht Frankfurthoz. Érdekes, hogy Thomas Tuchel nem erőltette honfitársa szerepeltetését. Profi.

07:39 HIVATALOS – Az egykoron az FC Barcelonában nevelkedett Sandro Ramírez újra elhagyja az Evertont. A 23 esztendős csatár most éppen a Real Sociedadhoz került kölcsönbe. RÉSZLETEK!

07:31 Az APOEL-nél elismerték, hogy küszöbön van Sallai Roland eladása: a magyar válogatott tehetség ma már orvosi vizsgálaton vesz részt a Bundesligában érdekelt Freiburgnál.

07:24 A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas szerint idén nyáron a Chelsea együttese állt ahhoz, hogy leigazolja a már évek óta legféltettebb kincsnek számító Nabil Fekirt. A világbajnok játékos azonban idén is marad a francia klubnál.

07:20 Adrien Rabiot a hírek szerint elígérkezett a Manchester Cityhez, és már januárban átteszi székhelyét a Premier League címvédőjéhez Párizsból.

07:15 Ők öten a legértékesebb szabadúszók, akiket bárki “ingyen” megszerezhetne: 1. Claudio Marchisio (7 millió euró), 2. Samir Nasri (6 millió), 3. Hatem Ben Arfa (5 millió), 4. Bakary Sako (5 millió), 5. Claudio Yacob (3,5 millió).

06:45 José Mourinho januárban mindenképp ajánlatot akar tenni Mario Mandzukicért a Juventus-nak! Apró bökkenő, hogy aligha ő lesz akkor már a Manchester United menedzsere.

06:43 Állítólag Jerome Boateng a Paris Saint-Germain szerény 40 millió eurójáért cserébe még ma el is hagyhatja a Bayern Münchent!

06:35 Az ígéret szerint 7 óra után Sebestyén Balázsék a Rádió 1 műsorán foglalkoznak Dzsudzsák Balázs és a siklósi focicsapat közösségi médiában kibontakozó románcával.

06:30 Ahogy az átigazolási piac feldübörgött, mi sme voltunk restek tájékoztatni: a Fociclub.hu egész nyáron esi Átigazolási Híradóval jelentkezett. A tegnapi “adásért” KATT! 

06:29 HIVATALOS – Az AS Monaco 1,3 millió euróért megvette a Dinamo Zagreb utánpótlás válogatott tehetségét, David Colinat. A 18 esztendős balhátvéd egyelőre az ifjúsági csapat tagjaként kezdi meg a szezont.

06:25 HIVATALOS – Itt az “észak-balkánon” szinte elképzelhetetlen összegért, 12 millió euróért vásárolta meg az Olimpique Marseille a Crvena Zvezda támadóját, Nemanja Radonjicot. A vb-t is megjárt játékos 2023-ig írt alá a franciákhoz.

Ugye tegnap nem maradtál le a Bajnokok Ligája sorsolásról? Itt vannak a csoportbeosztások!

06:19 HIVATALOS – A Chelsea tehetséges utánpótlás válogatott támadója, Isaiah “Izzy” Brown a Championship jelenlegi listavezetőjénél, a Leeds Unitednél tölti a szezont, kölcsönben.

06:14 HIVATALOS – A PSV Eindhoven megszerezte a mexikói Pachuca válogatott középpályását, Érick Gutiérrezt. A 23 esztendős játékos kerettag volt az idei Világbajnokságon, de egyetlen percet sem töltött a pályán Oroszországban. A holland sztárcsapat 8 millió eurót költött megvásárlására.

06:08 HIVATALOS – Nagyvonalú volt a West Bromwich Albion: a PL-ből tavasszal kiesett klub mégiscsak elengedte világbajnoki bronzérmes szélsőjét, Nacer Chadlit. A belga játékos 15 millió euróért cserébe igazolt a Bajnokok Ligájában érdekelt AS Monacohoz. RÉSZLETEK!

06:04 Magyar szempontból a nap legfontosabb kérdése, hogy vajon változás áll-e be Dzsudzsák Balázs sorsában, és a Nemzeti Csapat kapitánya végre talál-e magának klubot? Ha tippelni kellene, nagyobb a valószínűsége Sallai Roland (APOEL) klubváltásának.

06:00 Ne felejtse senki, az angol együttesek már csak szabadúszó játékosokat igazolhatnak, lévén ők még a bajnoki szezon kezdete előtt bezárták a transzferpiacot.

Jó reggelt, indítsunk egy kis reggeli ébresztő muzsikával!