Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a Valencia most sem tudta megszerezni első győzelmét – videóval

Nem megy igazán jól eddig a szezonban sem a Villarrealnak, sem a Valenciának. A két csapat most egymással találkozott a La Liga 5. fordulójában, de nem bírtak egymással, és egy gól nélküli döntetlent zártak. A Valencia az idényben még nem tudott nyerni, ráadásul Dani Parejót is kiállították, akit így nélkülöznie kell majd Marcelinónak. A Villarreal egy győzelemmel jobban áll mostani ellenfelénél. 

Forrás: laliga.es

Teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés a Villarreal és a Valencia között, ám a nagy helyzetek elmaradtak az első félidőben. A játékrész egyetlen valamire való támadás a 17. percben érkezett, amikor Mario Gaspar kapott ígéretes helyzetben egy tökéletes passzt, de a labdát magasan a kapu felé rúgta. A két csapat játéka semlegesítette egymást, nagyon támadni egyikük sem akart, bár egy kicsit talán a hazai csapat volt fölényben.

A második félidőben viszont már valamennyire beindultak az események. Az 58. percben Dani Parejónál szakadt el a cérna, amikor nyújtott lábbal csúszott bele Mori bokájába, amiért a játékvezető azonnal piros lapot mutatott fel. Érdekes módon az emberhátrány csak feltüzelte a Valenciát, és ki tudtak alakítani egy-két nagyobb helyzetet is, erre viszont egészen a 70. percig kellett várni, addig szinte eseménytelenül folyt a játék. Ekkor Goncalo Guedes lőhetett kapura a tizenhatosról, ám Sergio Asenjo, remek védéssel meg tudta állítani a lövést, amely be is ment volna a jobb alsó sarokba. A 82. percben Denis Cheryshev célozta meg a kapu bal oldalát, de a kapus ezt is védte. A meccs hátralévő részében a Villarreal mindent megtett, hogy megnyerjék a mérkőzést, de semmi nem jött össze nekik, így gól nélkül zárult a mérkőzés.

Villarreal – Valencia: 0-0 (0-0)
Helyszín: La Ceramica stadion (Villarreal) Vezette: Jaime Latre
Gólszerzők: – ill. –
Sárga lap: Juame (38.), Layun (63.), Mori (84.), Mario Gaspar (90.) ill. Diakhaby (22.)
Kiállítás: – ill. Parejo (58.)

Villarreal: Asenjo, Juanme, Ruiz, Alvaro, Layun, Mori, Trigueros, Fornals, Bacca, Moreno. Vezetőedző: Javier Calleja Revilla

Valencia: Neto, Piccini, Gabriel, Diakhaby, Gaya, Torres, Soler, Parejo, Cserisev, Mina, Gameiro. Vezetőedző: Marcelino

https://www.youtube.com/watch?v=xRIurkABDhY