Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őt igazolhatja a Barca a védelembe! – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a csapat pénteki edzésén sérülést szenvedett a Barcelona védelmének meghatározó tagja, Samuel Umtiti. Egyes információk szerint a világbajnok francia védő hosszabb időre esett ki, és a katalán klub vezérkara már a pótlásán dolgozik.

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona a januári átigazolási időszakban meg akarja szerezni az Inter szlovák válogatott hátvédjét, Milan Skriniart.

A 23 esztendős védő tavaly nyáron 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és már a tavalyi szezonban rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett. Megbízható, sallangmentes teljesítménye révén már az elmúlt kiírásban felhívta magára a Barcelona és például a Manchester United figyelmét is, ám 2022-ig még élő szerződés köti őt az Interhez.

Ettől függetlenül, egyáltalán nem kizárt, hogy jó pénzért az olasz gárda hajlandó lesz eladni meghatározó játékosát, akinek aktuális piaci értéke 45 millió euró a Transfermarkt szerint, de a tényleges megvásárlásához várhatóan ennek az összegnek közel a dupláját le kéne tenni a milánóiak asztalára.