Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Dybala vezérletével könnyedén nyert a Juve! – videóval

Az UEFA Bajnokok Ligája (UEFA Champions League) második körében a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a Gerardo Seoane vezette Young Boys-t látta vendégül… 

A mérkőzés első góljára nem kellett túl sokat várni, amit természetesen minden komolyabb meglepetés nélkül a Juventus oldalára jegyezhettünk fel. Az 5. percben Leonardo Bonucci pazar felívelését követően Paulo Dybala vette be a Young Boys kapuját, s szerezte meg a vezetést csapatának! A 15. minutumban Alex Sandro átadása után Federico Bernardeschi próbálta növelni a hazaiak előnyét, ám az olasz támadó balszerencséjére a Van Ballmoos résen volt és szögletre tudta paskolni a lövését. A 20. percben Paulo Dybala duplázhatta volna meg góljainak számát, s egyben a két gárda közötti különbséget, azonban Bernardeschihez hasonlóan ezúttal ő sem járt túl a svájci portás eszén. A 34. minutumban viszont már tehetetlennek bizonyult Van Ballmoos, Matuidi lövését még védte a Young Boys kapusa, majd a kipattanót Dybala már gólra tudta váltani! Az első félidő hátralevő részében már nem született több találat, azaz a Juventus 2-0-ás előnyből várhatta a folytatás. 

A fordulást követően nem vett vissza a lendületből a Juventus, Dybala révén már a 49. percben közel álltak az újabb gólhoz. Az 57. minutumban Miralem Pjanic próbálta bevenni Van Ballmoos kapuját, ám a bosnyák nem járt sikerrel. A 69. percben viszont újabb Dybala-gólt ünnepelhettek a hazai drukkerek, az argentin támadó egy káprázatos akció végén szerezte meg saját maga, s csapat harmadik találatát. A 78. minutumban emberhátrányba került a Young Boys, a vendégektől Camara kényszerült kiállni idő előtt, akit két sárgával küldte le a pályáról Karaszjov játékvezető. Az első sárga lapját három perccel korábban gyűjtötte be a svájci gárda hátvédje. A Juventus végig jobban teljesített mint ellenfele, Allegri tanítványai tehát teljesen megérdemelten zsebelték be a három pontot! 

Juventus – Young Boys 3-0 (2-0)
Helyszín:
Allianz Stadion, Torino; Vezette: Szergej Karaszjov.
Gólszerzők: Dybala(5., 34., 69.) ill.
Sárga lapok:
ill. Bertone(24.), Sanogo(42.), Camara(75., 78.)
Kiállítva:
– ill. Camara(78.)

Juventus: Szczesny – Barzagli, Bonucci, Benatia – Cuadrado, Pjanic(Khedira 70.), Matuidi(Can 46.), Alex Sandro – Bernardeschi – Dybala, Mandzukic(Kean 78.). Menedzser: Massimiliano Allegri.

Young Boys: Von Ballmoos – Schick, Camara, Von Bergen, Benito – Fassnacht(Assale 71.), Sow, Sanogo Junior(Lauper 46.), Bertone, Sulejmani(Ngamaleu 71.) – Hoarou. Menedzser: Gerardo Seoane.

https://www.youtube.com/watch?v=oUkCq-_gxqc