Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a megoldás a Real csatárproblémáira! – sajtóhír

Hétvégi újabb veresége után a spanyol sajtó már gyökeres változásokat sürget a Real Madridnál, így például végveszélybe került Julen Lopetegui posztja a kispadon, de az utolsó négy fordulóban csupán egyszer eredményes csapatnál legszívesebben új klasszis csatárt is látnának, egy jelöltet már nevén is neveztek…

Azok után, hogy az eddigi kiszemeltek, Neymar, Hazard vagy éppen Sterling várhatóan legkorábban csak jövő nyáron érkezhetnének, a spanyol Cope információi szerint a januári átigazolási időszakban Zlatan Ibrahimovic megszerzése orvosolhatja a Real Madrid aktuális gólínségét.

A közelmúltban a Manchester Unitednél merült fel Zlatan visszatérése, ahol szintén jelentős problémák uralkodnak, akiknek a svéd kiválóság José Mourinhóval való jó kapcsolata miatt talán valamivel több esélyük lehet a leigazolására, de nyilván a Real Madrid sem esélytelenül próbálkozna nála, amennyiben igazak a híresztelések.

Nyílt titok, hogy annak idején az igazi “Galaktikus” csapatba is csábították már Ibrahimovicot, de a Juventus nem volt hajlandó eladni őt a Real Madridnak. Később 2009 és 2011 között a Barcelona alkalmazásában állt, még ha nem is tudott komoly szerepet betölteni a katalánoknál, és a második évét már kölcsönben a klubtól távol töltötte, mégis pikáns lenne, ha ezúttal a blancók szerelésében látnánk viszont. Bár a 37 éves csatár ebből nem szokott  ügyet csinálni, elég csak arra gondolni, hogy Olaszországban is bejárta a Juve-Inter-Milan hármast gyakorlatilag egymás után. Ezt követően – csak hogy minden sztárcsapatban játsszon – 2012-től 2016-ig a PSG-ben töltött el egy jól sikerült időszakot.

A bosnyák származású klasszis a 2016-2017-es szezonban 46 meccsen 28 gólt szerzett a MU színeiben, s az idény végén Európa-ligát és Ligakupát nyert az együttessel, míg az idei MLS-szezonban 26 mérkőzésről 22 találatot számlál.

Mégsem a Manchester United-hez térne vissza, hanem a Real Madrid valóban beelőzheti a “Vörös Ördögöket”?