Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nem mindenkit nyűgöz le Solari rajtja!

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, a játékosok is elégedettek Santiago Solari edzői kinevezésével, ahogyan az lenni szokott, nem mindenkit nyűgözött le az argentin tréner egyébként valóban pazar madridi debütálása.

Santiago Solari (Kép: marca.com)

Elsősorban nem is a pályán elért eredmények alapján mondott véleményt honfitársáról Angel Cappa. “Számomra olyan az egész, mintha Solari azt mondaná, amit mindenki hallani akar. Úgy tűnik, hogy igazán meg akar felelni valaki(k)nek. Pedig amikor nemrég beszélgettünk, egyértelműnek tűnt, hogy igazán jó gondolatai vannak a futballról.” – Idézi a Marca a 72 esztendős Cappát.

“Jegyezzük meg, Solarinak eddig még nem sok ideje volt dolgozni! A csapat lelkesedése azonban visszatért, és ez jó jel. Solari kiváló futballista volt, sokat tud erről a játékról. Mondhatni a futball embere, hiszen labdarúgó családba született, és nagyszerű csapatokban játszott. Időt kell azonban adni neki ahhoz, hogy igazán értékelhető legyen a munkája.” – Tette még hozzá a tapasztalt argentin tréner, aki anno dolgozott a Real Madridnál is, mégpedig Jorge Valdano segítőjeként.