Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott középpályással erősítene az Arsenal – sajtóhír

Német lapértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) az élbolyra felzárkózni kívánó Arsenal csapata Németországból szemelte ki soron következő új igazolását egy tehetséges játékos személyében.

A Bild híradása értelmében az “Ágyúsok” a Borussia Dortmund középpályását, Julian Weiglt próbálják meg magukhoz csábítani a közelgő, januári átigazolási időszak során.

A 23 éves labdarúgó már a negyedik szezonját tapossa a BVB alkalmazásában, ám ellentétben az első három szezon sorozatos terhelésével, az aktuális idényben elvesztette állandó kezdőpozícióját Axel Witsel leigazolása óta, s a német forrás erre alapozva állítja, hogy az Arsenalnak jó esélyei lehetnek Weigl leigazolására,. Ugyanakkor még ha nem is feltétlen kezdőként, de a variációs lehetőségek miatt a Dortmundnak is szüksége lenne tartalékokra, ezért nehéz lenne elképzelni, hogy idény közben értékesítsék a válogatott játékosukat.

Weigl aktuális szerződése 2021-ig érvényes a Dortmundnál, piaci értékét pedig 25 millió euróra becsli a mértékadó Transfermarkt oldala.