Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Ezért volt elégedetlen Valverde!

Az FC Barcelona eindhoveni Bajnokok Ligája győzelmét követően Ernesto Valverde, a katalánok vezetőedzője megosztotta gondolatait a sajtó képviselőivel.

(Kép: fcbarcelona.com)

“A PSV igazán jól játszott! Nyílt mérkőzés volt, és valóban többször kerültünk nehéz helyzetekbe. Az első 20 percben például kimondottan sok problémánk adódott, de összességében elmondható, hogy a PSV több helyzetet tudod kialakítani, mint az előzetesen terveztük.” – Kezdte gondolatmenetét Valverde.

“Miután gólt, gólokat szereztünk, a PSV egyre nyíltabb lapokkal játszott, és jöttek előre előbb a szépítésért, majd az egyenlítésért. Luuk de Jong roppant kellemetlen játékos, nehéz ellene védekezni, meg is gyűlt a bajunk vele. A legrosszabb mégis az volt, hogy a PSV az elején és a végén is jóval energikusabban futballozott, mint mi. Az ilyen nehéz helyzetekkel azonban meg kell tudnunk birkózni, és összességében ez sikerült is azért. Annak viszont örülünk, hogy elértük a célunkat: nyertünk, és így a csoport élén végeztünk.” – Folytatta Valverde, aki a BL-rekordot döntő Messiről csak annyit mondott, hogy ő maga sem értette elsőre, hogyan tudott abból a helyzetből egy ilyen remek gólt szerezni.