Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: 250 millióért jöhet Modric útodja

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, egyre biztosabb, hogy Luka Modric madridi karrierje a végéhez közeledik. Az Aranylabdára esélyes horvát állítólag az utolsó idényét tölti a Bernbeuban, és a pletyka szerint egykori klubjától, a Tottenhamtől érkezhet az utódja.

Ez a bizonyos Londonból érkező utód pedig nem lesz más a Marca információja szerint, mint Christian Eriksen. A dán válogatott sztárja állítólag az első számú nyári célpontja lesz Florentino Pérez elnöknek, aki benne látja a karmesterszerep jövőjét, nem pedig a 33 esztendős Modric-ban. A múltkori hírbomba szerint a horvát vb-ezüstérmes középpályás egyébként is csak azért maradhatott a Real Madridban, mert esélyes az Aranylabdára. Egy esetleges győzelemmel ugyanis Pérez tudná igazolni, hogy Cristiano Ronaldo eladása ellenére is van világklasszis szintű topjátékosa.

Christian Eriksen mostani szerződése 2020-ig érvényes a Spurs-szel, és a hírek szerint csak nagyon magas, kiemelt fizetésért cserébe maradna a klubnál. A Marca szerint a felek közti megromlott kapcsolatot használná ki a Real Madrid egy világrekordot jelentő 250 millió eurós vásárlási ajánlattal.