Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jordi Alba már a nyáron távozhat a Barcelonából?

Eddig minden jel arra mutatott, hogy Jordi Alba még egy ideig biztosan a Barcelona játékosa marad, most viszont a védő legutóbbi nyilatkozata alapján van ok a bizonytalanságra.

Forrás: AS

Jordi Alba egy interjúban mesélte el, hogy korántsem biztos, hogy a következő szezont is a Barcelona csapatában fogja megkezdeni. A játékos elmondása szerint maradni akar, de ez nem csak rajta múlik. A katalánok jobb szélsőjének 2020 nyarán jár le a szerződése, és eddig még nem kapott a vezetőségtől új ajánlatot. Ha a klub nem akarja meghosszabbítani a szerződését, akár már nyáron is távozhat, hogy pénzért tudják eladni a játékost.

“A helyzetem továbbra sem változott. Egy év van még hátra a szerződésemből, és jelenleg nem tudom, hogy mit gondol a klub, de türelmes vagyok. Nekik kell eldönteni, hogy akarnak-e hosszabbítani, és azt is, hogy mikor. Én maradni akarok, mert ez az a klub, amit mindig is szerettem és támogattam, de ez nem rajtam múlik. Én csak annyit tehetek, hogy jól teljesítek, amivel szerintem eddig sem volt probléma.”

Jordi Alba 2012-ben érkezett a Valenciába a katalán gárdához, és minden megnyert velük, amit csak lehetséges.