Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megvan az AS Monaco új edzője! – hivatalos

Thierry Henry felfüggesztését követően a péntek esti órákban az AS Monaco csapata bejelentette egykori játékosa menesztését a kispadról, a korábbi tréner visszatérésével egyetemben…

A hercegségbeli gárda régi-új vezetőedzője nem más lett, mint Leonardo Jardim, akit októberben négyéves szerepvállalást követően menesztettek a gyenge szezonrajt után.

Henry három hónappal ezelőtt vette át a stafétabotot a korábban a piros-fehéreket sikeresen trenírozó portugál mestertől, azonban 12 bajnoki mérkőzésből vele is mindössze két mérkőzést nyertek meg, és bár sokan nagy reményekkel tekintettek Henry szerepvállalása felé, a belga válogatott korábbi pályaedzőjével sem tudott elszakadni a kieső zónától a Monaco együttese, így most az azóta is munkanélküli Jardimot visszarakták korábbi pozíciójába.

A 44 éves szakember 2017-ben bajnoki címig vezette a Monacót, most azonban a 19. helyen álló együttes céljai alighanem a bennmaradásra redukálódtak le, Jardim visszatérésére szombat este rögtön a közvetlenül a Monaco előtt tanyázó, Dijon elleni kiesési rangadón kerülhet sor szombat este.