Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és a Man. United harcol a Monaco csillagáért – sajtóhír

A felfoghatatlan pokoljárást bemutató AS Monaco csapatát könnyen szétkaphatják nyáron az európai topcsapatok, amennyiben a hercegségbeli gárda szégyenszemre kiesik a francia élvonalból (Ligue 1), de jó eséllyel a csapat legnagyobb potenciállal rendelkező labdarúgóját ettől függetlenül is hamarosan elvihetik…

A belga Het Niuewsblad értesülései szerint a Barcelona és a Manchester United is azon klubok közé tartozik, amelyek szívesen leigazolnák a Monaco tehetséges középpályását, Youri Tielemanst.

A belga válogatott tehetséges középpályása 2017. nyarán, nagyon fiatalon 25 millió euró ellenében szerződött az Anderlechttől a Monacóhoz, ahol a tavalyi szezonban összesen 35, míg az aktuális kiírásban eddig 24 mérkőzésen jutott szóhoz, vagyis a mérsékelt eredmények ellenére a 21 éves labdarúgó kirobbanthatatlan a Leonardo Jardim, majd Thierry Henry által irányított együttesből, amely a közelmúltban ismét edzőt váltott.

Tielemans természetesen tagja volt a tavalyi vb-bronzérmes belga válogatottnak, aktuális piaci értékét pedig 18 millió euróban határozza meg a nemzetközi mértékadó Transfermarkt oldala.