Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: döntöttek Lukakuról, a Barca és a Real kiszemeltjeit akarják helyette

Az elmúlt napokban egyre többet olvashatunk az olasz bajnokság (Serie A) két kiváló csatárának lehetséges nyári klubváltásáról, és a Barcelona és a Real Madrid mellett immár a Manchester United együttesénél is mindketten komolyan szóba kerültek…

A The Mirror legfrissebb híradása értelmében a Manchester United elhatározta magát, hogy Romelu Lukaku nyáron távozik a klubtól, miután a belga támadó a szezon felén túl még mindig csak 8 gólra volt képes a 2018-2019-es idényben. A “Vörös Ördögök” lehetséges kiszemeltjei közt pedig Mauro Icardi és Paulo Dybala nevét említi meg a lap a csatárok közül.

Az Internél a szerződését meg nem hosszabbítani akaró Icarditól a minap elvették a csapatkapitányi karszalagot, és az olasz bajnokság tavalyi társgólkirálya nem vett részt csapata hétközi Európa-liga-mérkőzésén sem, míg Dybala esetében arról számoltunk be, hogy a Real Madridhoz tart a kevesebb lehetőség, és a Cristiano Ronaldo mögötti háttérbe szorulás következtében.

A világsajtó mindkét argentin támadót hírbe hozta már mindkét spanyol sztárcsapattal, a “királyi gárdát” rendszerint mindkettejükkel, míg a nem titkoltan csatárposztra erősíteni vágyó katalánok kapcsán leginkább Icardi esetleges megszerzését taglalták. Ugyanakkor az olasz sajtó szerint a Juventus akár meg is cserélné a két csatárt egymással, hogy adjanak egy lehetőséget Icardinak.

Egyelőre tehát több ismeretlenes az egyenlet, és ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy melyik argentin sztár hol köthet ki nyáron, ha egyáltalán valóban elhagyják mostani állomáshelyük…