Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közeli információk Icardiék helyzetéről!

Amióta az Inter elvette Mauro Icarditól a csapatkapitányi karszalagot, az argentin klasszis állítólag térdsérülése miatt egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára, és az olasz sajtóban gyakorlatilag nap mint nap látnak napvilágot olyan hírek, mely szerint Icardi éppen a hosszabbításra vagy a távozásra készül. Nehéz tisztán látni ebben a szituációban, de talán Icardi felesége, Wanda Nara korábbi férje és gyermekinek apja, az FC Barcelonában is megforduló Maxi López véleményére lehet alapozni…

A jelenleg a brazil Vasco da Gama csapatában szereplő Maxi López három gyermekét neveli Icardi és ügynök-felesége, az argentin labdarúgó a minap La990-nek adott interjújában beszélt sérelmeiről:

“Nem láthatom a gyerekeimet. Néha még arra sem kapok engedélyt, hogy telefonon beszéljek velük. Legutóbb decemberben találkoztam velük, Wandával éveken keresztül csak az ügyvédeken keresztül kommunikáltunk, mert olyan nehézkesen ment. Mauro habitusa hasonlít az övére, néha még rosszabb is. Ezért döntöttem úgy, hogy nem tartom vele a kapcsolatot. Azt mondtam neki, hogy majd megért bizonyos dolgokat, ha apa lesz, de nem így történt. Például tegnap volt a fiam születésnapja, ők pedig telefonon keresztül inzultáltak. Mégis milyen kapcsolatom legyen az ilyen emberekkel?”

“Szerintem most az történik, hogy az Inter vezetőinek elege lett Wandából és a hozzáállásából, plusz Icardi nem hozza azt a szintet, amit korábban, ezért alakult ki ez a helyzet. A jó ügynökök jelentik a különbséget, mert tudják, hogyan kezeljék az ilyen pillanatokat. Tudják, mikor kell nyomást helyezni valakire, mikor kell beszélni, csöndben maradni. Szerintem egy ilyen minőségű játékost olyan ügynöknek kellene képviselnie, aki felér a szintjére. Wanda annak idején nekem is felajánlotta, hogy az ügynököm lesz, de nem akartam a magánéletemet a labdarúgással összemosni.”