Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai megszerezte első gólját az osztrák bajnokságban!

Az Európa-ligában gólpasszal bemutatkozó Szoboszlai Dominik vasárnap délután az idei szezonban először kapott lehetőséget osztrák bajnokin Red Bull Salzburg színeiben, melyet a tehetséges magyar középpályás rögtön góllal hálált meg…

A válogatott Európa-bajnoki selejtezőire készülő, 18 éves magyar tehetség végig játszotta az osztrák listavezető Red Bull Salzburg legutóbbi mérkőzését, melyet a címvédő 2-0-ra nyert a sereghajtó Innsbruck otthonában, honfitársunk pedig a 91. percben tudott eredményes lenni.

Szoboszlai Dominik mindössze a hetedik bajnokin kapott lehetőséget a 2018-2019-es szezonban, első gólját szerezte az osztrák Bundesligában, korábban a Kupában már eredményes tudott lenni, a hétközi Európa-ligás debütálása alkalmával pedig kezdőként jó játékkal és gólpasszal vette ki a részét a Napoli legyőzéséből.

Lassan, de biztosan a magyar tehetség egyre több lehetőséget kap klubjában, s reményeink szerint a tendencia tovább fog folytatódni, és az előttünk álló évek európai szinten is meghatározó játékosát köszönthetjük majd személyében.