Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torghelle döntött a folytatásról!

A minap a Baumstark Tibor és Haraszti Ádám fémjelezte podcast friss adásában Torghelle Sándor volt a vendég. Az elmúlt bő tizenöt év egyik legemlékezetesebb magyar játékosa főként az angliai szezonjáról mesélt. És tett egy fontos bejelentést is.

Torghelle jó vendég volt, és nagyon jókat nyilatkozott. A majdnem már 37 esztendős támadó mélységes tisztelettel beszélt egykori csapatairól. Nem haragszik a Crystal Palace-re, ahol csak egyetlen évad jutott számára egykor. A görögorsázgi kalandot összességében szintén nem éli meg csalódásként, és állítása szerint még most is felismerik Athén környékén. Nagy kalandnak tartja a Panathinaikosszal megélt BL-csatákat.

A németországi évek a család gyarapodása miatt maradt emlékezetes, még ha vehemenciája sokszor még ekkoriban sem igazán segítette a pályán. Torghelle továbbra is tagadja, hogy csillagászati összeggel csábította volna el korábban a Videoton a Honvédtól.

A 42-szeres magyar válogatott játékos szerint igyekszik példakép lenni a fiatalos MTK-nál, ahol igyekeznek mindig ugyanazokat az elveket képviselni, amik korábban is jellemzőek voltak a Hungária körúton.

És a legfontosabb: bár az idény végén lejár a szerződése, még egy szezont le szeretne húzni az MTK-ban. Igaz, a korábban nem éppen pedagógus lelkületű Torghelle már a folytatásra készül az edzői képesítés megszerzésével.