Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus megválhat sztárjától a nyáron

A zebrák már nem ragaszkodnak hozzá, hogy maradjon a csapatnál a 25 éves játékos. Luxus lenne egy ilyen értékű futballistát padoztatni.

Olasz és angol sajtóértesülések szerint a Juventus fontólra veszi Paulo Dybala eladását a nyári átigazolási időszakban. Az argentin támadó már nem nélkülözhetetlen a csapatból Cristiano Ronaldo érkezésével, ezért a nyáron könnyen elhagyhatja a zebrákat. A portugál aranylabdás mellett Allegri nem találja a helyét Dybalának, így ha szerephez is jut, gyengébb a játéka az elmúlt évekhez képest. Ebből kifolyólag ő maga sem zárkózik el egy esetleges váltástól, ahol övé lehet a főszerep. Ha az olasz tréner végül úgy dönt, hogy nem tart rá igényt, akkor európai topcsapatok állhatnak sorba érte, ahol jó eséllyel több lehetőséghez jutna.

Dybala minden kupasorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen jutott szóhoz, amelyeken 10 találatot és 6 gólpasszt jegyzett. Összesen 2550 percet töltött a pályán.

Az argentin játékos piaci értéke jelenleg 80-90 millió euró körül mozog. Sajtóhírek szerint a Manchester United vagy az Inter szívesen tudná a soraiban.