Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hosszabbít Nagy Ádámék sztáredzője

A Sky Sports legújabb értesülései szerint közel áll a megállapodáshoz a Bologna, és a gárda januárban kinevezett szerb vezetőedzője, Szinisa Mihajlovics. Állítólag a Lazio és az Inter korábbi legendája szívesen hosszabbítana szerződést a Nagy Ádámot is foglalkoztató klubbal.

Az 50 éves Mihajlovics edzői karrierje hajnalán már volt a Bologna edzője, ám akkor alig fél év után elköszöntek egymástól a felek. Természetesen ennek ellenére nem keltett olyan óriási meglepetést, hogy a nagy általános olaszországi edzőkeringőben visszatért a piros-kékmezes gárdához a temperamentumos szakember.

Az időközben többek között a Torinot és a Milant is megjáró Mihajlovics munkájával nagyon elégedettek voltak a mögöttünk hagyott félévben, a Bologna vezetői. A Sky Sports egyenesen arról ír, hogy a szerb mester még a hétvégén aláír egy három szezonra érvényes kontraktust a Rossobluval. Sőt, úgy tudjuk, hogy „Miha” évente két millió eurót fog kapni régi-új csapatánál.

Nagy Ádám jövője viszont egyelőre elég kérdéses Bolognában0. A korábbi ferencvárosi középpályás szerződése 2021-ig érvényes.